| Aiureeaaa a întrebat:

Hi:* As vrea sa stiu care a fost cea mai amuzanta intamplare a voastra
cea mai funny funda

Răspuns Câştigător
| croissant a răspuns:

Pai eram odata la mare (eram micuta atunci si nu stiam ce vorbesc)si imi era foame si merg la o doamna si ii spun:,, mie foame si sunt orfana(in timp ce parintii ma cautau pe plaja). Atunci biata femeie mi-a dat aproape toata mancarea ei. Dar la sfarsit imi era sete si nu aveam ce sa beau si i-am zis,, acum ca mi-ai dat mancare da-mi si suc.Ai grija sa fie Coca~Colla sau te bat!,, si biata femeie mi-a dat Coca~Colla... ce mai rad cand imi amintesc!laughinglaughinglaughinglaughinglaughing

3 răspunsuri:
| NobodyHeree a răspuns:

Pai...

In seara de revelion eram cu parintii in bucatarie si ne uitam la TV.Si era o emisiune pe protv cu Simona senzual.Si cand am aparut eu in bucatarie venisera nasii cu ala mic si ala mic m-a intrebat cine e aia.Si eu i-am zis ca e Simona senzual.La care el zice:''Aaaa Simona sexual!'' rolling on the floor

Sau:

Eram odata in parc cu prietena mea cea mai buna si era o femeie cu o fetita si cu un catel. Femeia aceea s-a dus nu stiu ce sa faca, si a ramas fetita cu catelul.Si noi ne-am dus la ea si am intrebat-o cum il cheama pe catel.Si ne raspundea ea:''Penis!'' rolling on the floor

Sper ca te-am amuzat!
Funda?batting eyelashes

| Miere_9997 a răspuns:

laughingeram cu o prietena si cu nepotica ei love struck
mda...si cu 2 soparle.Prietena mea m-a avertizat sa nu o intreb ce avea in mana da nu m-am putut abtine si am intrebat-o laughing
-Ce ai in manute? saracu copil speriat a raspuns...chiar daca matusa ei a zis sa nu mai zica niciodata asa ceva
-Am, Am 2 "sopule"straight face
-ce ai?laughingeram moarta de ras si eu si matusisa
-Sopuleee

daa a fost mortal momentu alalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu. s-au intamplat mutelaughing
PA!