Lumea vorbeste prostii, ca sa te schimbe si te minte.Numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte!
Mi-aduc aminte lucruri pe care nu le pot exprima-n cuvinte...
E doar un vis frumos care se tot repeta si doar in visul meu gasesc lumea perfecta!
Nu mai rad nici la glume, pe bune! Am impresia ca sunt singura pe lume!
Nu mai sunt ca la-nceput si asta ma doare cel mai mult.
Zambeste si arata-le ca nu-ti pasa.Zambeste chiar daca treci printr`o pasa proasta!
De-as afla ca maine mor sau peste o ora. Viata merge inainte cu mine sau farawinking
Mii de voci in capu` meu imi spun:''Heyy! Incearca sa te aduni!''.Si promit din nou, sa nu mai cred in promisiunisigh
Fericirea nu sta-n plic. Poti sa razi si fara sa fumezi nimic!
E o nebunie sa urasti toti trandafirii doar pentru ca te-a intepat un spin...
O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt.
Incerc sa ascund calvarul numit depresie...Si zambesc fals doar pentru buna impresie!
De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang!
De cate ori vei privi cu ura si manie de atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie...
Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea! Nu lasa ca lumea sa schimbe zambetul tauoh go on
Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles.sad
Nu-ti strica viata pentru niste vise...straight face
Am invatat ca oricat ai plange...lumea nu se opreste in loc pentru durerea tasad
Ea a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat. Si a fost mereu cand toti pe la spate m-au acuzat. Ea m-a ajutat incet, incet sa devin ce sunt acum. Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun drumlove struck
Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme, tot as glumi! Pentru ca stii, viata e grea si lumea e rea, cum as putea sa rezist, daca nu m-as purta asa! love struck
Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
De cele mai multe ori, iertarea e primul pas catre fericire!
Din durerea altora...nu vei face fericirea ta! sad
Nu mai sunt fetita ce-o stiai tu mai demult. Poate nici n-ai observat. De la un timp am mai crescut!
Daca mi-ai fi spus de la inceput. Astazi nu am fi ajuns doi straini sub acelasi cerstraight face
Te pup si ai grija de tine:* cu drag Simona:X
De azi m-am lamurit! Nu mai accept ce m'a ranit!
• Dar...vezi tu? Am si eu orgoliul meu asa cum si tu il ai pe al tau!
●Şi acum ar trebui sa şti mai clar ce vrei. El are de pierdut, tu eşti ok! Ia'ţi liber de la stres pentru o vreme. Nu'ţi mai bate capul, uită de probleme!
●Să nu`ti tReacă prin gând că mă poti avea la degetU` miC.Să mOară măta de nu stiU prea biNe să prOfit^
De ce sa plang. Cand pot sa rad? De ce sa urasc. Cand pot sa uit?
POt să zâmbesc si să sufăr! Viata m'a făcut să nu arăt nimic din ce simt, pentru că se va găsi cineva care să isi bată joc.
Ma chinui sa ascund ca sunt trista si spun: "Bine pui, ne vedem luni, te sun."
Si cand am sa mor, am sa mor de dragul tau !
In suflet cu` miiiinee.De mână cu` ea.Ai curaj băăă **** sa juri ca nu.ţi plânge iniiima?
Multe au durut. Acum au incetat sa doara. Sau cel putin, asa vrem sa para
●Încă îl mai iubeşti şi eşti pregătită să`l ierţi.Si probabil o să`l ierţi chiar dac`ai să regreţi
» Dacă-ţi zâmbeşte, nu înseamnă neapărat că te place.
Nu-mi mai repeta că-ţi pare rău. Pentru că ştii şi tu că nu-ţi pare.
Erai conştient că nu o să fac cum vei spune tu. Dar tu tot insistai.
• Omg/Lol/Haha/Ok. Cele mai folosite cuvinte în lipsa unor replici... (:
Tu mă întrebi dacă vreau să ies cu tine. Eu ridic sprâncena şi-ţi dai singur răspunsul.
• Într-o viaţă viitoare, vom avea ocazia să dăm :
DELETE la probleme, REFRESH la minte, UNDO la toate greşelile şi SAVE la momentele fericite. ♥
~ Când tastezi repede şi aştepţi un răspuns, două minute şi se par o veşnicie. X_x
~BRB/GTG : De fapt, nu plec nicăieri, dar vreau să închei conversaţia.
» Dacă nu stau lângă voi când vorbesc la telefon, nu înseamnă neapărat că ascund ceva.
Şi când vreau să zâmbesc, n`am pentru cine. Când plâng nu`i atent nimeni la mine. .
Adio puisorul meu, nu mai sunt cu tine. Iubeste pe cine vrei si uita.ma pe mine.
Oare fara ea ai mai fi la fel? Oare fara ea te.ai simti altfel? Caci daca e departe, nu te mai simti intreg. Spui : Pune.o intr.o mie de fete ca tot pe ea o aleg. :d
Mi.e dor sa te strang in brate, sa te sarut. Mi.e dor sa imi vorbesti si sa te ascult.
Iubeste.o pe ea. Nu pe ele. >:p
Daca e suparata, incearca sa o alinti.
Nu o tachina cu amintiri neplacute sau fosti prieteni.
Si crezi ca nu mai stii cum ma cheama? Crezi ca nu mai stii cine sunt? Crezi prost fraiere, ca tot Viata Ta sunt.
Fii atent ce strangi la piept. Azi esti fericit. Maine s.ar putea sa plangi.
Nu te ingrijora daca un baiat iti spune " Te sun eu. "... Si nu suna. Poti fi sigura ca nu a uitat,nu ti-a pierdut numarul, n-a murit. Pur si simplu nu a vrut sa te sune.
Ea este pentru unul. Nu o pot avea doi. Dar poate face ca intre cei doi sa se nasca un razboi.
Daca te intrebi ce mai fac, daca iubesc pe altcineva...sa stii ca incerc s-o fac.
Nu-ntelegi, nu este bine, Sa te joci acum cu mine! Nu stiu cum sa iti explic, Ca vorbele tale nu ma ating. :]
Sunt povesti, sunt cuvinte.Sunt multe si multe clipe. Sunt versuri, sunt filme. În care te regasesti pe tinee.
Decat sa plang cu voi, prefer sa rad de voi.
Nu am o viata perfecta. Dar stiu sa iau din ea ce.i mai frumos.
Te uiti la mine ca retardatul. Nu intelegi ca in locul tau acum e altu?!
Vad, ignor. Si oricum nu conteaza, intelegii`?
N.am inteles, nu inteleg si nu voi intelegee. De unde mortii tai stiai ce se va petrece?
Funda ?