| want2bMajestic a întrebat:

Hi...astazi m-am reintors in tara... mi se pare o cocina... facem curat?

26 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Azi mi`e lene.yawn

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cam asa ewinkingE mizerie happy
Niciodata nu prea mi-a placut sa fac curat laughing

nony
| nony a răspuns:

Dar de cocina in care esti acum, ce zici?

nony
| nony a răspuns:

False impresii Tobias.esti in aceiasi oala cu noi.stii vorba, nu :¨Spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti¨.Join the Clubwinking

Stefan
| Stefan a răspuns:

Este un adevar, dar astai realitatea. Daca ai ocazia sa mergi in excursie un Germania, Austria, lumea e civilizata, o curatenie extraordinara, au sosele bune ce sa mai spun, fara cuvinte.

| Antrax a răspuns:

Da... incepe au ma uit

| Antrax a răspuns:

Poi din departare pot vedea toata incaperea si pot sa iti zic mai bine ce trebuie sa faci asa terminam mai repede

| Antrax a răspuns:

Na hai ca te ajut sa nu zici ca sunt rea:*

daniela
| daniela a răspuns:

Ei chiar cocina... incep sa ma simt prost. Eu nu ma simt porc la feminin.

| JustMeFlory a răspuns:

Sunt cam multe gunoaie! Cred ca ne-ar lua o vesnicie sa facem curatenie! guitzzlaughinglaughing

| want2bMajestic explică:

Nony@..."cocina" mea straluceste d curat c este... a ta?hee hee

Stefan@...eu chiar din germania vin.hee hee

Lonelyshadow ...asa d mult iubeti u curateniahee hee

JustMeFlory...niciodata nu e prea tarziu

Lonelyshadow...esti foarte organizata... dar povara tot p mine cade?laughing

yoy ...mumoasa ..nu est buna d maritatrolling on the floor

| Cryssy a răspuns:

Buna idee.winking

| crisS a răspuns:

Da ar cam trebui laughing

| viki a răspuns:

Ca bine zici.winking

| zuzushi a răspuns:

Mda... ar cam trebui tongue
dar cine incepe?tongue

| alexdad16 a răspuns:

Eh!
Nu chiar cocina.
Si sa nu uitam nici o data de unde am plecattongue
I Love Romania!big grin asa cum este ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma mai gandesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, NoGod a propus la un moment dat userilor din Bucuresti o actiune ecologica. Nu stiu cum s-a finalizat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa faci voluntariat si sa iti chemi prietenii la munca iei legatura cu bucurenci http://bucurenci.ro/2009/03/112/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://bucurenci.ro/about-2/

| liviumkl a răspuns:

Noi sa facem!? Pai si impozitele pentru ce le mai platim?! Ca sa se dea EBA cu Land Roveru'!? Ca sa aiba aia mercedes si audi ca masini de serviciu!? De ce nu sunt si ei partioti si au Logan!? Cati bani cheltuie aia din salariul lor!? Ca telefon de serviciu au, masina de serviciu...audi si mertzan, laptop de serviciu ca de' trebuie sa-si verifice omu' mailu'...de mancare nu duc lipsa ca au restauran chiar la serviciu plus ca in orice restaurant intra au masa asigurata.ca de', e domn' depu...nu mai zic de faptul ca niciunul nu duce lipsa de... burta... drept dovada bunastarea.

Aia din '89 au murit degeaba! Vi se pare voua ca e o tara democratica!? Vi se pare voua ca votul nostru conteaza!? Vi se pare voua ca cei de la conducere au in prim plan interesele cetatenilor!?

Acolo sus ar trebui facuta curatenie...si nu cu matura sau cu aspiratorul...ci cu jet de apa(ca sa-i trezim la realitate p-aia) dupa care cu dinamita...sa spulberam tot...pai ce fel de tara democratica suntem noi cand condurecea tarii isi desfasoara activitatea in "Casa poporului" care e simbolul comunismului!?