In primul rand prefer fetele care sunt un pic timide si care se lasa greu. Prefer o fata sincera si comunicativa dar care mereu are o aura de mister, ceva ce trebuie sa descoperi in timp.
Prefer fetele de inaltime 1. 60 - 1. 70. In privinta sanilor si fundului nu imi plac lucrurile exagerate. Prefer ceva mediu sau un pic mai mic decat mediu. Prefer o fata mai slabuta, dar nu imi plac extremele. O fata alba, dar sa nu fie nici ca varul.
Daca fata e mai mereu eleganta conteaza unghiile. Imi plac fetele care sunt feminine, care se imbraca in fuste si rochii sau blugi cu o bluza mai draguta. Ar fi frumos sa aiba unghiile facute dar nu e ceva obligatoriu. Sa fie curate si ingrijite si e bine.
In legatura cu parul, asta depinde. Pe fiecare fata o avantajeaza un anumit stil, o anumita culoare si o anumita forma. Un mic plus pentru brunete si satene aici.
LA 1. 70 ar fi mai bine o greutate de 50 de kilograme poate. Depinde si varsta. E greu sa iti faci o parere exacta daca nu vezi persoana in cauza.
Mi-a placut intrebarea ta. Nu e deloc mult. Era mult daca nu scriai corect sau nu te exprimai cum trebuie.
1. c, 2. a, b, f, i.
satenele
albă
nu
dacă-şi vede de treabă.
deficit de greutate: http://www.slabire-sanatate.ro/bunuri/greutate.jpg
1-d
2-h
blondele
bronzata
dap
e serioasa daca se ia de noi (asa cred )
cam putine
succes cu aleasa ta!
Sal man! 1. b (timide) si 2. h
brunetele sunt ok dar merg si blondele
sa fie mai alba, iar unghiile trebuie sa fie ingijite
din punct de vedere medical nu e ok la 1. 70 sa ai 45 kg... doar daca e o persoana supla si/sau face sport. In mod normal la 1. 70 ar trebui sa aiba cam 55-60 kg - bye
1. d
2. h (evident)
brunete:X
bronzata!
nu trebuie sa aiba unghiile facute. trebuie doar sa fie ingrijite
aia care se ia de tine parca e aia mai serioasa
la 1. 70... parca ar suna mai bine 50 de kg
sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă: