Sunt putin derutat sa aud asta de la o fata. Dece? pai mai... baietii nu sunt asa atenti la detalii pe cat esti tu la ei. Sau in momentu asta la El.
Accepta iesitu cu baietii, iei fiecare iesire ca o experienta si vezi cum e fiecare baiat in parte. Daca unu se incadreaza in standardele tale e ok, continuati si dupa iesire, daca bu, By3, mi-a facut placere.
Standardele tale - viziunea ta
Trebuie sa ai o imagine cum sa fie baiatul pe placul tau, gen sa nu fie posesiv, sa fie intelegator, sa fie ingrijit de el, etc.
2- sa nu il vezi disperat ca se uita la tine cum arati, fund, sani, etc.
Sa il vezi ca se uita in ochii tai cand iti vorbeste despre ceva legat de voi.
3- Comporta-te cu el ca si cum l-ai cunoaste deja., asculta ce zice, da-ti cu parerea, zambeste. Nu da semne caesti rusinata de ceva anume, fi tare si sigura pe tine.
4- Siguranta si increderea in tine o prinzi cand stii ce vrei si nu te multumesti cu orice baiat. Dai de inteles ca nu te merita si asta e. Altu.
Sunt multe de zis. da cam asta ar fi rezumatul rezumatului.
Nu te gandii la respingeri, nu te cunoaste indeajuns incat sa te respinga, Daca te-a respins inseamna ca doar si-a dat cu parerea. Sa inselat!
Buna!
Sa sti ca si eu sunt mai timida dar trebuie sa ai incredere in tine nu ii un sfarsti de lume. Plus ca daca te-a invitat inseamna ce ii place de tine, iar daca te respige lasa mai sunt si alti nu ii ultimu baiat. Bafta!
Daca baiatul te invita inseamna ca nu esti draguta.Baiatul / Baietii care te invita simt o atractie fata de tine, ca doar nu te invita asa aiurea.Eu zic sa ai mai multa incredere in tine si sa ai mai mult curaj. Ce daca te respinge? Sunt multi alti baieti in afara de respectivul.Ai grija de tine, te pup :*
Daca te invita un baiat in oras inseamna ca esti destul de draguta, de ce sa nu accepti?
Buna! trebuie sa ai incredere in tine pentru ca daca baiatul respectiv in oras inseamna ca el te considera dragutza.toata lumea are defecte.
incearca sa iti vezi si partile bune nu numai cele rele
ca sincer, eu pana acum n-am vazuth nici o fata perfectha.
sh chiar daca te va respinge trebuie sa mergi cu fruntea sus nu trebuie sa fi suparatha.
gandeste-te ca pana la urma tot o sa ai parte dde o respingere sau chiar mai multe.
toate fetele au.
dki mai multha incredere in tine... te pup:*
Sincer si eu ma tem de asta dar risca. eu am riscat si am castygat(uneori)nu conteaza numai aspectul