Buna!
Ai dreptate, a fost filmata in timp ce fuma salvie chiar de catre o buna prietena a lui Demi Lovato. Chiar daca unii (sau chiar mai multi) dintre noi s-ar fi asteptat la asta din partea ei, oricum a dezamagit pe toata lumea facand acest gest.
Chiar si tatal ei a recunoscut ca este extrem de dezamagit de ea. Insa, din cate am inteles dintr-o revista, ei nu prea ii pasa de ce zice lumea si nu este deloc afectata de toata intamplarea.
Si chiar ai dreptate, de cand nu mai e "Hannah Montana" si vrea sa fie independenta, rebela, face numai lucruri nebunesti.
Mai multe poti sa citesti de aici:
http://www.bestmusic.ro/......92648.html
Eu nu am nimic impotriva ei.Atata timp cat nu devine dependenta este totul ok.Cu toate astea e foarte aiurea, pentru ca avea milioane de fani, iar fanii aia o creadeau idolul lor, si incercau sa-i calce pe urme.Si ea ce exemplu le-a dat? In special copiilor mici, care o adorau.
Hey fratilor...Pe mine nu ma deranjeaza pentru ca la ei e legal si nu e o infractiune.Sau ceva de genu...Chiar daca a facut asta eram curioasa ce s-a mai zis dar tot imi place de ea chiar daca a fos tputin proast'. Are 18 ani, e mare, nu mai face copiii sa rada.Si asa mai sunt cateva zile pana nu mai apare pe Disney, asa ca treaba ei! daca vrea sa ajunga nebuna tarii, nu ma bagPoate se arunca de pe blochai ca glumeam, dar se poate intampla asta. Ok lasa, sa vorbim despre altceva.Si, ce mai ziceti? ceva bun despre ea stiti?
Apropo, zice ca parintii copiilor au plecat la Disney sa se certe cu ei ca copiii o iau pe urma ei.Ca o sa se drogheze...blablabla.Ea nu are voie sa faca o poza in reviste XXsa zicem asa) pentru ca copiii nu o lasa(de ex). Stiti, cand va drogati va simtiti in al 9-lea cer, super cool.Si ea a vrut sa scape de toata imbulzeala.Asa ca... e si vina fanilor prichindei
Mie imi place de ea, sunt fana, dar nu de-aia nebuna!
Cred ca este vorba de acea perioada critica in care Miley incearca sa treaca de la statutul de "Hannah Montana" la cel de femeie. Si poate este inconjurata de oameni care sa o influenteaza negativ.
Si mie imi placea de ea. Oricum, asta e, sper sa nu ajunga si mai rau.Chiar daca s-a drogat, e problema ei, eu inca ascult si imi place muzica ei.
Stiu cum te simti dar e viata ei, si mie imi placea dar acum nu prea mai e cine stie ce
Http://www.libertatea.ro/......13291.html
http://www.libertatea.ro/......12851.html
Stii sabrina am aflat si eu chiar ieri adica 26. 12. 2010 m-a socat sincer.Si l-am intrebat pe verisorul meu daca a auzit si el o zis ca nu-i pasa sa se drogheze si sa moara eu sper sa nu se mai drogheze.Si am auzit ca in U. S. A sau unde sta ea este ilegal cu ce s-a drogat.Si ca poate sa aiba drogul ala ca si marijuana si crede-ma ca eu CRED' ca nu ii va fi usor sa se lase de droguri
Andra00009 întreabă: