anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! ce parere aveti despre Lady GaGa? eu o admir foarte mult! cu hainele sa spunem ca exagereaza putin, dar in rest totul este ok.Care este parerea voastra?

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Drept sa spun, cam toata muzica din ziua de azi ma lasa rece, totusi lady gaga pare mai rasarita, acum daca asta este din cauza talentului sau doar a publicitatii, eu tind sa cred ca e din cauza publicitatii. big grin
Nu stiu, am impresia ca muzica ca in anii '80, '90 nu o sa mai fie niciodata. straight face

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o excentrică!
Pa, pa.

| popandreea a răspuns:

Nu comentez in privinta "aparitiilor " ei. Muzica in scimb e super ok. Imi place.

| elizasedai a răspuns:

Hi! nu stiu cum de-ti place lady gaga dar macar te uiti la videoclipurile ei? ii citesti versurile? stii macar ce spune? sau ce idei creaza? mie una mi se pare ca-i o, idioata'' altfel n-am cum sa-i spun si toata lumea o admira (aproape toata lumea) desi nu merita.

| Razvan a răspuns:

Nu vad omul din ea si nu il judec, pe mine ma intreseaza artistul. Ce face Lady Gaga din muzica si din videoclipuri e o noua forma de arta.Pentru asta e de apreciatwinking

| elizasedai a răspuns:

O noua forma pentru arta? Asta-i arta? Yo am trait toata viata cu arta si pot sa spun ca muzica ei nu e arta si nu va niciodata arta.

Întrebări similare