anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! Ce subiecte de dicutat imi propuneti pentru a vorbi cu o fata la o pizza?

Răspuns Câştigător
| dayanablackk a răspuns:

Uite ce iti propun.sunt fata si mie imi place sa fiu in centrul atentiei! Deci vorbeste despre ea.Asa vei afla mai multe lucruri care te pot avantaja sau dezavantaja.Succes! Funda?

2 răspunsuri:
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei! Daca sunteti in aceeasi scoala puteti vorbii despre colegi sau profesorii, materii. Daca nu va puteti povestii pe unde ati mers. De exemplu ii poti povestii despre o calatorie de-a ta poate la munte sau la tara. Puteti vorbii despre subiecte care iti plac sau te pasioneaza pe tine. Bafta!

| Lilia2621 a răspuns:

Pai cind esi cu o fata nu cred ca ar trebui sa pregatesti subiectele de discutie de acasa, pentru ca totul vine de la sine, toate subiectele de discutie si restul. Dar daca totusi nu ai idee despre ce ati putea vorbi, puteti vorbi despre cum ati sarbatorit craciunul, cum ati terminat scoala, despre note, profesori, obiecte. Apoi ati putea vorbi despre familiile voastre, despre frati, surori, parinti. Apoi ati mai putea vorbi despre relati, poti sa o intrebi daca a mai avut vreun prieten, ceva de genul, depinde cum esti, daca esti mai indraznet sau maitimid. Deci sumt foarte foarte multe subiecte de discutat. Mai cu seama daca nu va cunoasteti indeajuns de bine, veti vorbi unul despre celalalt. Vei vedea ca totul va veni de la sine, caci nu doar tu va trebui sa borbesti, ci si ea, asa ca nu iti fa griji ca veti avea despre ce vorbi. Pa pa.
succes si sarbatori fericite