Saluta-l si tu, spune-i ca il atragi chiar daca este mai mic, ca iubirea nu are varsta si ca ai vrea sa incepeti sa va cunoasteti!
Spune-i in fata, sa nu iti fie rusine sa-i recunosti. Daca nu te place treci peste, si daca te place intai incearca sa-l cunosti mai bine! Dupa esti libera sa fii cu el.
Bafta.
Eu am scris mai mult insa nu mi-a aparut tot.intreaga poaveste e asta
e cu 1 an sau 2 mai mic ca mine, nu stiu sigur (eu sunt pe a 7a si el pe a5a) dar nu pare asa mic...e foarte simpatic dar eu sunt timida si am avut ocazia sa-l cunosc dar am ratat-o pentru ca mi era rusine..cum sa fac sa l cunosc.prietena mea cea mai buna s-a imprietenit cu el si se saluta.l-as saluta si eu dar nu prea am curaj.ce sa fac? promit ca daca imi raspundeti si la asta va dau FUNDA
multumesc tuturor m-ati ajutat ff mult va tin la curent pe luni sa vedeti ce am facut
Turqoisse mersi
Astept sa vad ce ai facut :*.
Ok.ar pana acum am mai facut ceva i-am dat cerere pe facebook si mi-a acceptat-o si sunt super incantata (marog a iesit imediat.dar m-am uitat la poze si are o familie super si un fratior mai mic
Sper sa iti mearga bine cu el :*
Mersi.si eu sper
Nu fi timida, iaţi inima in dinţi si şi spune-i! Dar daca it este frica si esti prea timida scrie-i pe o reţea de socializare... Şi o sa vezi ca o sa funcţioneze!
Mersii mult
Saluta-l si tu, spune-i ca il atragi chiar daca este mai mic, ca iubirea nu are varsta si ca ai vrea sa incepeti sa va cunoasteti!
Esti penibil/a. daca am zis adevarul despre intrebarea ta stupida, ce ai marturisit singur/a ca e o gluma nu inseamna ca trebuie sa te razbuni ca un copil, ce probabil ca esti..si
PS. nu cred sa ma fi vazut, din cate imi amintesc OK?
Ooo! Ce frumos! Eu consider ca trebuie sa ii spui pe fata "Te plac! Tu ma placi?"(FUNDA)