anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! Cum pot sa fac sa ma placa un baiat si cum sa ii spun ca il plac?
Am 13 ani.Toate prietenele mele au un iubit iar eu nu am avut niciodata si mereu ma simt foarte singura.
Ce pot sa fac? Dau FuNda!

4 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Tu chiar il placi pe baiatul respectiv sau vrei sa fii cu el doar pentru ca toate celelalte prietene ale tale au avut un iubit? raised eyebrows
Mai bine, renunta daca nu simti nimic pentru el.Ai destul timp de acum incolo oh go on.

| Raluca7761 a răspuns:

In primul rand comportate "normal" cand esti cu el. poti sa il intrebi tu (pe mess, prin mesaje) el pe cine place, si poate te va intreba si el pe tine.si sa ii zici ca il placi pe ell.

| AnaBlackVampire a răspuns:

Buna!

Nu cauta! Asteapta si printul pe cal alb va veni cand te astepti cel mai putin. Atunci cand cauti nu vei gasi. Dragostea e spontana, nu te poti indragosti la comanda. Doar pentru ca toate colegele tale au prieten nu inseamna ca trebuie sa ai si tu. Vei gasi tu un baiat care sa te placa!

Bye!

| kinder_5790 a răspuns:

Crede-ma ca e mai bine singura,decat sa stai cu cineva, fetele care au prieteni la varsta asta sunt de obicei curve, carora nu le pasa de nimic altceva decat de baieti.si daca vrei neaparat sa ai prieten trebuie sa te ingrijesti foarte mult adica sa nu ai mustata (ti-o poti lua cu benzi de ceara),si sa fi pensata pentru ca baietii se uita cel mai mult la detalii si in primul rand nu alege baieti prea perfecti pentru ca la o fata o sa fie nevoie de acelasi lucruri,cel mai bine e sa fi singura,daca iti faci prieten o sa fi foarte fericita un timp dar o sa vina si momentul despartirii pentru ca reșatiile la varsta asta nu tin mult deloc, si atunci o sa fi foarte suparata si o sa iti ia ceva timp sa treci peste, te indragostesti cu adevarat pe la 20 de ani,,, cam asa
sper ca te-am ajutat cumva!
succes!
>big grin