Buna!
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.
Daca esti in jurul varstei de 14-15-16 ani pielea este cruda si cremele din comert iti vor afecta tenul.Eu am fost la un medic dermatolog si mi-a spus ca dupa varsta de 18 ani pistruii imi vor disparea si sa nu ma dau cu niciun fel de crema pentru ca in viitor mi se vor face riduri.
Evita pe cat posibil sa stai la soare pentru ca, atunci cand iesi la soare ei ti se accentueaza.
In viitor pe la varsta de 17, 18 ani daca nu iti vor disparea poti folosi o crema cu factor de protectie 50 cand iesi la soare.
Merci mi-ai fost de folos,,,, primesti funda da da-mi si mie terog una
Eu, de exemplu, ma dau cu miere nu neaparat pentru pistrui si pentru a avea un ten foarte fin si pentru hranirea pielii.
Te dai cu un strat subtire si apoi te clatesti cu apa calda.
Si cu felii de castraveti ma mai dau pentru revigorarea tenului.
Dar cu ce te-ai da * ma refer la retete naturiste pistruii nu iti vor disparea, asa mi s-a spus si mie la dermatologie.
Daca nu iti vor disparea la o varsta mai mare putin ti-i poti arde cu laserul.
P.S.Nu incerca toate retetele naturiste de pe net pe fața ta pentru ca in viitor vei avea de suferit(ridurile)
Incearca ce ti-am spus ca este bine cu siguranta. :*
Multumesc,da imi dai si tu funda la intrebarea pe care am rapunso da, stiu ca nu-i prea reusit raspunsul
Buna!
Incearca asta:
Remediile se aplica pe pielea spalata si uscata.
1. Intr-un pahar cu apa se pune la inmuiat o lingura de linte. Se scurge apa, se paseaza si se amesteca pana cand se formeaza o pasta, in care se adauga cateva picaturi de suc de lamaie.
2. La o lingura de miere se adauga cateva picaturi de suc de lamaie si un praf de sare. Se aplica amestecul pe fata si se lasa sa actioneze cateva minute.
3. Coaja de la o portocala se usuca si se sfarama. Se adauga apa de trandafir pana se formeaza o pasta. Aceasta ajuta la indepartarea si curatarea pielii uscate.
4. Daca aveti pielea uscata aplicati o solutie obtinuta dintr-o lingura de seminte de dovleac uscate, in care ati pus cateva picaturi de ulei de masline.
6. Se piseaza cateva frunze de menta pana se omogenizeaza, dupa care se amesteca cu o banana, intr-un blender. Aplicati compozitia rezultata pe ten, evitati zona ochilor si contactul cu acestia. Folosirea regulata a acestui remediu va ajuta vizibil la indepartarea pistruilor.
7. Se inmoaie, peste noapte, cateva migdale intr-o cantitate mica de lapte. A doua zi, se curata migdalele de coaja si se amesteca. Aplicati compozitia rezultata pe fata, lasati sa actioneze 15 minute, dupa care indepartati cu apa calduta.
8. Pentru ten gras. Se inmoaie peste noapte, o lingura de linte in apa. Scurgeti apa, pisati lintea, dupa care se amesteca cu iaurt sau lapte. Aplicati continutul pe ten, iar dupa ce s-a uscat se indeparteaza cu apa calduta.
9. Preparati o pasta din faina, iaurt si pulbere de curcuma. In cazul in care aveti piele uscata, inlocuiti iaurtul cu smantana proaspata.
10. Intindeti pe fata lapte batut, proaspat. Lasati-l sa actioneze si la cateva minute dupa ce se usuca, indepartati-l cu apa calda. Acesta reduce sebumul si revigoreaza pielea predispusa la acnee.
E de pe sfatulmedicului.ro
Sper ca te-am ajutat
Funditaa?
tarantulaverde întreabă: