| Eligirl a întrebat:

Hi. Cum trebuie sa arate fata/baiatul ideal pentru voi?

4 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Pai,sa fie dragut, nu stiu.Nu am prea multe restrictii in ceea ce priveste fizicul. Poate fii si blond, brunet cu ochi verzi, egri sau albastrii.Nu tin cont de asta, dar in general cei care ma atrag sunt cei cu ochii albastri si parul negru.
Sa nu fie slabi, sa aiba mai multe kg decat maine (cu 10-15 mai multe) in orice caz si sa fie mai inalt decat mine.

| Kennedy97 a răspuns:

Fata ideală zici? Hmm...
În primul rând,să te accepte EXACT aşa cum eşti.
În al doilea rând,din momentul începerii relaţiei noastre,să lase nazurile într-o cutie,şi să le ascundă,până în momentul despărţirii.
Adică: -fără figuri,
-fără crize de gelozie,
-fără "un al treilea personaj",de sex masculin,cu care să flirteze (are deja o relaţie),
-să îmi accepte prietenii,iar unde nu-i convine ceva la vreun amic de-al meu,să îmi explice,şi să analizăm împreună,
-dispariţia materialismului din ea.
În al treilea rând,să fie sinceră! Adică să dispară minciuna. Dacă nu mă iubeşti şi ai stat aşa,x luni/ani cu mine,pentru cadouri,vorbe frumoase, etc, apăi aşteaptă-te să te calce maşina pe stradă. laughing (glumesc).
Desigur, şi partea fizică contează, dar nu aşa de mult... să zicem un 40-45 %.
Something like. big grin
După nume, eşti fată. La tine, cum ar arăta băiatul perfect?

| 愛日本 a răspuns (pentru Kennedy97):

Sa arate, nu cum sa fie.

| CrissCristina25 a răspuns:

Baiatul ideal pentru mine nu este cel care se da mare peste tot, sau care nu stie sa se comporte.

Baiatul ideal pentru mine ar fi acela care sa ma iubeasca, respecte si sa ma protejeze atunci cand ma simt nesigura pe mine. Cel care isi face timp si 5 min pentru a vorbi cu mine.

La mine nu conteaza infatisarea prea mult, nu ma intereseaza daca e blond, sau daca are ochii caprui, pentru ca asta nu te face om. Pentru ca frumusetea trece dar sentimentele ramanwinking