O relatie la distanta are sanse foarte mici sa tina un timp indelungat. eu i-as da cel mult 2luni)(doar in cazul in care sunte "suflete pereche" o sa tina...)
Cat despre experienta ce sa zic... am aproape in fiecare saptamana
O relatie virtuala, doar vorbind pe mess? Daca v-ati vedea amandoi la webcam si ati vorbi si la microfon, e posibil sa tina pana cand veti decide sa va vedeti unu cu altu.Am avut si eu o experienta,dar parca ziceai ca vb eu si calculatoru,nu este asa palcut sa ai o relatie la distanta, e ca si cum te-ai juca un joc, e diferenta mare dintre relatia la distanta si cea aproape.Acuma depinde de tin si de el,daca o luati in serios, sau doar ziceti ca e serios dar nu e.Dar totusi eu zic ca daca continuati doar vorbind prin scris si trimitanduva poze unu la altu, ar tine pana cand el sau tu v-ati indragosti de cineva real si care poate fi langa tine totdeauna.
Buna.Da.de ce nu?
Eu am avut o asemenea relatie.6 luni fara sa ne vedem, sa ne cunoastem si urmatoarele 4 impreuna.
Iti recomand sa ai o asemenea relatie.e mai mare dorinta sa va vedeti dupa o perioada lunga de timp:p
sper ca am ajutat!
pa-pa:*:*
Paii nu prea e posibil sa pastrezi o relatie de la distanta.
zic din proprie experienta.
e greu sa nu ai pers. respectiva alaturi de tine.
si tentatia de a insela este preaa mare.
indiferent cat de mare e "iubirea" se poate pierde din cauza distantei...
acum depinde si la ce te referi cand spui distanta.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: