Un CD cu muzica ei preferata, ceva bratarii dinalea de rock-eri, haine pe acest stil si universalele flori si ciocolata...
Fa-i cadou o esafra cu cranii, un cecel dinacela pentru toata urechea, o curea sau o bratara cu tinte, niste postere, un CD cu un film horror, un lantisor cu cranii sau cruci dinacelea tip rock. Ii poti da muzica rock. Ofera-i cadoul intr-o cutie(gen de pantofi) decorata de tine. Neaparat trebuie sa-i faci tu ceva, ca un desen, o bratara, sau un fel de felicitare. Succes!
Daca si tu esti o Rocker-ita iti vei da seama singura ce sa ii cumperi insa, daca tie nu iti place asa mult Rock-ul sau nu iti place deloc insa aceasta prietena este una foarte apropiata de tine, ai putea sa mergi cu ea la un concert, poate intr-un bar in care este permis minorilor, acolo unde nu se exagereaza cu alcolul. Pe acolo isi fac aparitia prima data trupele Rock. Acest gest o va face foarte fericita.
Si eu sunt Rocker iar cu o saptamana inaintea zilei mele de nastere am cantat intr-un bar cu trupa mea. Cel mai bun prieten care, de fel, nu agreea Rockul a venit sa ma sustina pentru prima data la concert. Am fost foarte "Miscat" de acest gest. Sunt sigur ca si prietenei tale ii va prinde bine un asemenea gest.
Postere, tricouri ...CD-uri cu trupa preferata...am si eu acelasi gen de prietena, ea asculta G'N'R si altele, a fost foarte fericita cand a primit tricoul cu G'N'R :3
Ii poti darui niste tenesi converse.Am o prietena(cea mai buna prietena) exact la fel si adora tipul asta de tenesi. Sau cumpara-i noul album al artistului ei preferat.(rock, presupun)
In h&m sunt niste lumanari foarte foarte smechere, costa 20 de lei si au forma de craniu negru, presupun ca i ar placea mai mult ca sigur