| AnnonnimGirrl a întrebat:

Hi! Deci daca imi citesti intrebarea te rog sa nu razi.Acum ca am stabilit asta..sa incepem:
Acum vreo 3 ore am citit povestea unui cuplu care s-a terminat cam..sad.Nu m-a afectat atat de mult povestea aia dar. apoi am primit un video legat de poveste si m-am trezit ca nu mai am pofta de mancare. Bun. Dupa ce vin de la "masa"(nu am prea mancat.straight face)intru pe fb(pe pagina mea)si ascult melodia aia.Ma trezesc ca imi bate inima ca nebuna si imi vine sa plang. ok. Dupa imi sun o prietena sa o pacalesc putin si dupa aproximativ jumatate de ora revin la P. C. si orice fac sunt cu lacrimi in ochi. Vorbesc cu cel mai bun prieten(pe care il iubesc enorm dar e la 500 km de minestraight face) si doar atunci mai zambesc si eu dar daca incerc sa rad..ma trezesc cu lacrimi in ochi si iarasi ma apuca.
Deci e serios. Daca are vreo importanta sunt indragostita, cumva.Nu am prieten si deocamdata tin foarte mult la cineva dar simpatizez pe altcineva si il mai si iubesc pe scumpiii.
Spuneti orice atata timp cat nu va bateti joc numai sa spuneti ceva ca eu simt ca innebunesc...
Va rasplatesc eu cumva.

Răspuns Câştigător
| MrsDraguttza a răspuns:

Deci e clar ca te-a afectat...
Vorbeste cu cineva
Eu cand patesc chestii de-astea imi scriu in jurnal, dorm putin si apoi incep sa ma uit la comedii, citesc carti amuzante
De obicei chem pe cineva pe care nu-l cunisc la mine acasa sau vb pe mess
Pt ca astfel ma dstrage si uit
Am uitat de o sad story in two zile...

2 răspunsuri:
| BlackVeil a răspuns:

Ok...

| Ta_Ca_1995 a răspuns:

Deci mie daca mi s-ar intampla asa ceva as vb cu cea mai buna prietena.Deoarece stiu ca pot avea incredere in ea si a trecut si ea prin chestii asemanatoare.