anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi everyone! Am simpatizat o lunga perioada de timp un vechi prieten de-al celei mai bune prietene. Acum 3 zile ne-am intalnit toti 3, si inca un tip. Desi i-am specificat sa nu ne impinga de la spate caci nu eram prea sigura, cei doi aveau grija sa ne puna in situatii putin cam jenante. Cel mai rau este ca eu am devenit confuza in legatura cu sentimentele mele. Prietena mea i-a spus ca il plac. Si el ma placea. Stiind ca nu mai puteam da innapoi, dar ca nici pe ea nu o puteam acuza de rele intentii, doar de infantilitate, am acceptat invitatia tipului de a face o plimbare. Era evident ca ma placea, iar eu m-am trezit sarutandu-l, desi nu stiam daca vroiam de fapt sa fiu cu el. M-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, iar daca il refuzam ar fi crezut ca o fac din cauza unui motiv mai superficial si l-as fi ranit indiferent de ce explicatie sincera, sau chiar scuza, as fi folosit. Sunt cu el, iar in timp ce uneori ma simt foarte bine, la scurt timp regret ca am acceptat si ma simt foarte aiurea. Nu stiu ce sa cred, ma simt vinovata si rea, nu stiu ce sa fac. A trecut cineva printr-o situatie asemanatoare? Voi ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| DAC a răspuns:

Eu iti recomand sa o termini acum pentru ca apoi iti va fi si mai greu.
Am trecut prin situatia asta si a iesit foarte urat, sa iti spun si de ce.
Mi-a fost jena sa ii zic de la inceput si am lasat situatia asa, m-am gandit ca poate va merge. Ei bine, nu a mers, iar tipul a inceput sa ma placa din ce in ce mai mult. Intr-un final, mi-am calcat pe orgoliu, doar ca prea tarziu... si acum regret, desi a trecut mai bine de un an, am fost foarte parsiva. Spune-i, va fi mai bine, crede-ma!
Succes!

1 răspuns:
| Lalaloveu a răspuns:

Pai vorba melodiei:Fac ce-mi spune inima! Fa si tu la fel! nu este baiatul potrivit!