Sticluta cu otrava,gaze fete flori baieti,bum bum, ascunselea, hotii si politistii, telefonul fara fir, adevar sau provocare
Il stiu nu prea imi place da hai sa il spun si ie dumnezeu dracu si culorile adica dumnezeu sta mai incolo si vine la voi va zice o culoare si se duce pe urma dracu trebuie sa ghiceasca culoarea daca a ghicito fugi repede la dumnezeu faca ca dracu sa te prina sper ca ai priceput ideea funa?
Eu stiam florile dracului oricum nu conteaza un copil e "dracu" de obicei un baiat el trebuie sa ii ceara "vanzatoarei" diferite flori daca nimereste floarea care i-a ziso vanzatoarea unui copil dracu il alearga pe acel copil si trebuie sa il prinda pana sa intre in casa. gari gari stop:un copil se duce in fata si pune un cuvant ex: spune incepecu litera "i" se termina cu "e" are 6 litere si este un animal dca un copil gaseste cuvantul cel din fata alearga pana este prins de cel care a gasit cuvantul.
Adevar sau provocare`, Dracu si culorile` Vase.a scunselea` Tenis`voiley Hamball` (mai detoate cu mingea) Sticlutza ca`otrava` tel. fara fir` Paii( dracul si culorile` unul este dumnezeu altul dracu`si ceilanti sunt culorile dumnezeu le spune la fiecare in parte cate o culoare si cand dracul ghiceste o culoare dintre toate cele se duce si trebuie sa.l prinda poe ce.l cu culoarea aceea daca il prinde trebuie sa fie drak cu el acela baiat/fata prins/aCam att funda?