O prostie, la fel ca mesajele alea ce se tot dadeau pe messenger acum cativa ani, ca moare mă-sa lui Gicuta in flacari daca nu dai mai departe. Baga-le un organ pe gat celor care iti dau astfel de mesaje.
Da, stiu... Nu l-am trimis, dar ideea e ca am "cercetat"putin pe net si chiar exista, sunt legende ca a fost vazuta in mai multe zone ale Terrei, fiind denumita "White Lady". Vezi si tu pe Wikipedia.e foarte ciudat.
Oricum. Merci de raspuns :-)
Legenda e si Dracula, a venit cumva sa te viziteze si sa te suga de sange? Nu. Sunt multe lucruri pe Internet, important e sa stii ce sa crezi si ce nu.
Am primit si eu ceva in gen! La mine scria ca daca nu trimit atunci va dormi in pat cu mine pentru tot restul vietii. EH....eu mam bucurat ca si asa dorm singura in pat de doua persoane)E o legenda si acum au dat si Romanii de ea... ca nu degeaba suntem cu 50 de ani in urma:*!
Esti a treia persoana careia ii raspund la aceeasi intrebare.E ok si eu as fi speriata dar gandeste-te.Ar lasa Dumnezeu sa se intample asa ceva? Adica nu se poate ca o femeie moarta sa reuseasca sa dea mesaje pe net.E ok stai linistita ingnora chestia asta. Funda?
UUUUh... nu e ideea de mesajul ala, ignora partea aia! Vreau doar sa stiu daca e numele unui personaj din film sau ceva in genu' ca am gasit-o pe net.
Oricum merci de raspuns (si mai vad cu funda)