Crin, deoarece crinul este floarea păcii, a liniștii și a purității.
Mă reprezintă.
La mine la horoscop spune ca sunt margareta. Aflati si voi intrand la horoscop, si alegeti,, afla ce floare esti"
Eu sunt Varsator = Orhideea.afla mai mult
Cei care s-au nascut sub semnul orhideei sunt curiosi si intuitivi. De multe ori esti in stare sa te contrazici pe tine insati, dar vei sti mereu ceea ce esti cu adevarat si de unde vii.
Esti o visatoare innascuta, iar cei din jurul tau sunt atrasi de felul tau unic, uneori excentric, de a fi.
Actele caritabile vin natural pentru tine si esti mereu deschisa spre acest gen de activitati. Esti un foarte bun organizator si vei reusi sa pui lucrurile in ordine indiferent de complexitatea proiectului
Da, am aflat ce floare sunt. Depinde doar de ce horoscop ma iau...Trandafir sau margareta?
Varsator:margareta-Dati dovada de multa perseverenta in a va sustine punctele de vedere, nefiind insa o persoana agresiva ci dimpotriva.
Aceasta trasatura se coreleaza cu temeritatea pe care in mod sigur o aveti in toate imprejurarile. Va mai caracterizati prin modestie si uneori printr-o usoara rezerva in raporturile cu ceilalti.
Prietenii dumneavoastra nu sunt numerosi, dar sunt de nadejde. Fiind in permanenta defensiva pe plan existential, se intampla uneori sa capitulati prea usor.
Calitatile pe care vi le dezvoltati continuu sunt prudenta si clarviziunea
Imi cer iertare dar poate tu ai intrat pe un sait diferit fata de al meu.eu am copiat tot ce a scris acolo...
Mai astept raspunsuri pentru a da funda
CatalinAndrei01 întreabă: