Nu sunt chiar asa scumpa.am luat si eu. incearca o data de 2 ori. daca esti curioasa.da lasa'te dupa ca poti deveni dependenta
Tare intrebarea asta
Asa bai eu nu sunt din slatina dar daca vrei trimite-mi un mesaj in privat sa it zic niste preturi oricum preturile sunt cam tot acelasi peste tot. Doar daca e cu vreo 20-30 de lei mai ieftin sau mai scump
Buna! si eu ma droghez sunt dependenta . sunt din bucuresti dar pot trimite prin prietenul meu oriunde in tara comenzi dar sa fie cantitati mici. lasa-mi numarul tau prin mesaj si vb mai multe daca vrei!
Ai grija de la cine iei, astea de acum au tot felul de chimicale noi care inca nu sunt interzise de lege si pot avea efecte secundare destul de nasoale.greata,dureri de cap,paranoia,delirezi si alte rahaturi,daca o sa cumperi, fa-ti un cui si trage un fum, maxim 2 si stopeazo (adica sa o stingi) daca te simti bine (razi, iti place senzatia) si dupa ce se termina efectul nu iti este rau poti sa tragi din ce in ce mai mult...de la 2 la 3, de la 3 la 4.si tot asa. eu am bagat ca prostu jumatate de 'cana' prima data cand am tras.am zis ca mor.Au fost momente cand vroiam sa'mi pun prieteni sa sune la salvare pentru ca nu mai puteam, e o senzatie foarte naspa pe care nu pot sa o explic da e inimaginabil de urata! multa bafta...si daca tot ai de gand sa fumezi fumeaza la ocazii, o petrecere, un gratar pnm.nu iti fa un obicei sa fumezi zii de zii, slabesti si iti intra in obicei si cat ai zice "cana" ai sa vrei ceva mai tare si asta este adevaratul dezavantaj al drogurilor legare. Bahto delo delo!
Și eu vreau să știu de unde pot obține droguri și ce preț au, mai exact(fără exagerari)
anonim_4396 întreabă: