Buna! Pai mie una imi place sa citesc, am inceput cam de la varsta de 6 ani cand am invatat sa citesc...si in legatura cu limbile vorbite.hmm pai logic vorbesc romana, engleza, franceza, si mama m-a mai invatat si putina rusa(ea facea la scoala rusa...cand era de varsta mea)
Siiiii iata raspunsuuu pai citesc de la varsta de 7 ani. Ce limbi straine vorbesc? Pai... vorbesc germana. Vreo funda cumva? ...glumesc
Bună! Eu citesc de la vârsta de 5 ani, când am reușit să citesc litera „a", în rebusul bunicii. De atunci am tot exersat și pe la 7 ani citeam cursiv! În legătură cu limbile, păi înafară de română, mai știu puțin engleza și germana! Le învăț la școală.
Citesc de la vreo 5-6 ani)
si ce limbi vorbesc?: engleza, spaniola, germana si latina si romana)
Hm...de la 4 ani si jumatate am invatat sa citesc(in spital)... vorbesc fluent romana, engleza, spaniola iar acum sunt la nivel mediu pentru franceza si italiana si incepator germana.
De cand am invatat alfabetul. Vorbesc romana, desi ma mai balbai, engleza. cat de cat... Franceza - da si nu.
Poi citesc de la 4 ani...[am avut prietene care m`au invatat]
Si vb romana, engleza, franceza, spaniola
De la 7, dar de carti m-am apucat de pe la 8
engleza
franceza si latina dar nu frt bine
stiam si putina japoneza, dar nu m-am mai ocupat de mult si nu mai stiu mare lucru.
De citit citesc din clasa I, n-am fost eu copil geniu.
Si de vorbit vorbesc maghiara (ca a 2-a limba materna ), engleza, franceza (mai putin.) si ivrit (chestiile de baza)