| MusicisMusic a întrebat:

Hi! Intrebarile banale ale zileibig grine la ce varsta cititi? Ce limbi vorbiti?

Răspuns Câştigător
| Insanity a răspuns:

Buna! Pai mie una imi place sa citesc, am inceput cam de la varsta de 6 ani cand am invatat sa citesc...si in legatura cu limbile vorbite.hmm pai logic vorbesc romana, engleza, franceza, si mama m-a mai invatat si putina rusa(ea facea la scoala rusa...cand era de varsta mea)tongue

9 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

De la vreo 5 ani laughing poezii tongue

romana tongue

| 4ÐuTz a răspuns:

Siiiii iata raspunsuuuhee hee pai citesc de la varsta de 7 ani. Ce limbi straine vorbesc? Pai... vorbesc germana. Vreo funda cumva? ...glumesc

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Bună! Eu citesc de la vârsta de 5 ani, când am reușit să citesc litera „a", în rebusul bunicii. De atunci am tot exersat și pe la 7 ani citeam cursiv! În legătură cu limbile, păi înafară de română, mai știu puțin engleza și germana! Le învăț la școală.

| ByZZy a răspuns:

Citesc de la vreo 5-6 anilaughing)
si ce limbi vorbesc?happy: engleza, spaniola, germana si latinawinking si romanalaughing)

| TheCritic a răspuns:

Hm...de la 4 ani si jumatate am invatat sa citesc(in spital)... vorbesc fluent romanalaughing, engleza, spaniola iar acum sunt la nivel mediu pentru franceza si italiana si incepator germana.

| Rebecca a răspuns:

De cand am invatat alfabetul. Vorbesc romana, desi ma mai balbai, engleza. cat de cat... Franceza - da si nu.

| BloodxD a răspuns:

Poi citesc de la 4 aniblushing...[am avut prietene care m`au invatat]

Si vb romana, engleza, franceza, spaniolahappy

| ServanaAtoni a răspuns:

De la 7, dar de carti m-am apucat de pe la 8hee hee
engleza
franceza si latina dar nu frt bine
stiam si putina japoneza, dar nu m-am mai ocupat de mult si nu mai stiu mare lucru.

| Klara a răspuns:

De citit citesc din clasa I, n-am fost eu copil geniu.
Si de vorbit vorbesc maghiara (ca a 2-a limba materna ), engleza, franceza (mai putin.) si ivrit (chestiile de baza)

Întrebări similare