| Alex >D a întrebat:

Hi.

M-am hotarat si eu, sa vand acum doua telefoane pe care le am, sunt ok, si fac rost sa zic de vreo 5-6 milioane, poate chiar mai bun eu 1 si fac in jur de 6, 7 milioane. Nelamurirea mea este. vreau sa imi cumpar un telefon, sa arate ok, dar cel mai important sa fie cu blitz. Defapt, vreau sa il folosesc sa inregistrez ceva la un concert si vreau sa reziste laughing nu sa aud numai bazaituri. Cu o camera de 3, 2 mpx ar fi destul, zic eu. Problema este ca nu stiu ce model, d-asta va intreb pe voi, care aveti si merge sa filmati si sa fotografiati noaptea cu el si sa se auda acceptabil. Bugetul este cam de 6-7 milioane, nu conteaza firma foarte mult, dar eu as zice Nokia. HELP!

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sau mai bine îţi cumperi un aparat Nikon din seria Coolpix care costă cam 100 de euro şi îţi înregistrează destul şi la o calitate audio chiar foarte bună (calitatea video e ca la toate aparatele de fotografiat/telefoane).
Spor!

3 răspunsuri:
| vlaaddd a răspuns:

Sony ericsson c905

| Fvn a răspuns:

Eu mi-am luat acum o luna nokia 5230 dar saptamana trecuta mi-am luat nokia n97[intr-adevar e mai mult decat 6-7 milioane dar merita]. e excelent telefonul si are mai mult de 3, 2 mpx thumbs up!

| ☁miss εïзutterfly☂ a răspuns:

Stiu ca cele mai bune la foto sunt nokia