| portocalăăă a întrebat:

Sunt cam superstitioasastraight face
Imi puteti spune ce inseamna cand ma mananca ochiul drept? Dar cel stang?
Si ce superstitii legate de dragoste mai sunt?(ex:ii place de tine daca...)

Răspuns Câştigător
| yo4ever a răspuns:

Nu îţi da întâlnire cu iubitul tău pe scări (îţi sună cunoscut „scările de la TNB"?). Dacă vă aflaţi întâmplător pe nişte scări, nu îl lua în braţe şi nu vă sărutaţi. Altfel, relaţia va fi umbrită de certuri.

O despărţire se anunţă dacă îi scrii un bileţel de dragoste cu altă cerneală în afară de cea albastră, mai arată o superstiţie.

Nu îi călca şosetele vreodată, dacă nu vrei să te părăsească. Nu vă faceţi drept cadou mănuşi sau el ţie broşe ori agrafe, căci ele aduc ghinion relaţiei. Îl puteţi anula totuşi dacă în schimbul cadoului se oferă o monedă de dimensiuni cât mai mici.

Ai scăpat o foarfecă pe jos? Potrivit unei superstiţii, iubitul îţi este infidel. - Daca ti se zbate ochiul stang este semn de bine, dar daca ti se zbate ochiul drept, atunci se anunta neplaceri.Se spune că daca o fata coase si ata i se incurca iînseamna ca iubitul se gandeşte la ea, o alta versiune este ca se va tine mandra cand va imbraca lucrul pe care-l coase.
- Nu se da cadou batista caci ea inseamna despartire.
- Se spune ca daca rupi, pe rand, petalele unei margarete spunand la fiecare „ma iubeste – nu ma iubeste", afli daca esti iubit sau nu.

Sper ca ti a fost de folos.

7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Ce tampenie! Si pe mine ma mananca nasul acum, stii ce inseamna? Am racit! Nu mai crede in tot felul de aberatii, realitatea e alta.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Stiu 2 superstitii cu ochii:
1. o sa vezi pe cineva
2. vorbeste cineva de tine
De dragoste:
Daca te uiti la o ora fixa, numeri cat e(cifra). si litera la care se opreste, acea initiala te iubeste; la mar, sau alte fructe ce au codita, trebuie sa o rotesti, rostind literele alfabetului, pana se rupe codita.si acea initiala te iubeste.
Daca bratara de la mana sau cureaua ceasului iti provoaca jena sau disconfort, inseamna ca iubitul se gandeste la tine.
Daca te mananca buza de sus, inseamna ca vei fi sarutata.

Daca te impiedici de scari, in timp ce le urci inseamna ca te vei indragosti curand.

| Elle2117 a răspuns:

Cand te mananca ochiul e drept e de bine iar daca te mananca cel stang nu este de bine.
Cica daca iti faci cruce cand te mananca ochiul drept o sa ai noroc in dragoste(nu am incercat asta, doar am auzitlaughing)

Sper ca ti-am fost de ajutor happy

| Butterfly ^_^ a răspuns:

Daca te mananca ochiul drept. este de bine/ te vorbeste cineva de bine. Daca te mananca ochiul stang. te vorbeste cineva de rau.[doar atat]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi ce rezolvi dacă crezi în superstiţii?

Cică dacă visezi mireasă nu te mai căsătoreşti.Ai rezolvat ceva? NU! Ai băgat doar frica în tine.Prostii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Sol
daca te mananca nasul iei bataie
laughing

| Gabi1335 a răspuns:

Cand te mananca ochii te duci la un oftamolog si iti iei ochelari

Întrebări similare