| ζøvع a întrebat:

Hi! Sunt fata...si nu pot sa spun ca am mustata ca ar suna naspa. dar am puf si vreau sa il dau jos. cu ce as putea sa il dau jos? cu crema depilatoare ar merge, sau s-ar face ca parul de pe picioare ( cel ras)?

5 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Cu crema epilatoare s'ar putea sa te cam iriti. Ai putea incerca cu benzi de ceara rece (veet) sau si altele.gasesti tu. Speciale pentru zone sensibile. Sau cu penseta. Bafta!

| Bratzz a răspuns:

S-ar face ca parul de pe picioare. Iti recomand sa ti-o dai jos cu benzi depilatoare speciale pentru indepartarea parului facial. Nu sunt scumpe (aprx. 60 bani) si sunt foarte eficiente :* pup >:d<

| onlyketoops a răspuns:

Domane fereste sa faci asa ceva! Cumpara-ti de la farmacie apa oxigenata si pune pe un tampon pentru fata apoi iti freci cu el "puful ala".Apa oxigenata iti decoloreaza parul si nu o sa ti se mai vada.Insa trebuie sa faci mai multe zile asa ca s-ar putea sa nu se decoloreze din prima. Daca o sa ti-o razi sau sa o epliezi o sa arate oribil si o sa se cunoasca. Uita-te de ex la tatal tau sa ns sa vezi cum se vede la el (la mustata)! Cauta pe net mai multe informatii despre decolorare!

| CataaaaLinaaa a răspuns:

O sa te cam doara, dar incearca cu benzile depilatoare cu ceara rece

| Maaaary a răspuns:

Exista ceara rece speciala pentru ati smulge puful si sincer iti spun ca nu prea doare :* sper sa te ajute tot ce ti-am spus