Cum sa doreasca el sex de la tine? El isi doreste inima ta, inteligenta ta, farmecul tau.
Puisor,lasa-l nu e de tine, daca el prefera golani din parc in loc sa te vrea pe tine, e clar.Inseamna ca te tine pe post de bibelou, cand isi aminteste de tine 'vai iubita' te pupa te pipaie, si cand esti gata ti-o trage si te lasael se distreaza cu baieti, tu il astepti sa vina ca un catelus cuminte.Uhm, mai bine ca tac ca iar bag cearta intre cupluri. daca te intereseaza mai multe da-mi un mesaj cu idd tau si te invat eu cum sa il pui cu botu pe labe
Uff,gandeste logic,daca te preferea pe tine in locu la prieteni,e clar ca nu ii pasa de tine, el vrea doar pasarica, in mod normal cand iubesti o persoana iti face placere sa stia langa ea, te simti bine alaturi de ea, timpu zboara cand esti alaturi de ea.TU nu vezi ca el te ignora? tu nu vezi ca el vorbeste cu tine doar pe net? el vrea sa aiba pe cineva care sa ii mearga 'vechimea' si cand se apropie timpul ' sa marcheze' daca intelegi ce vreau sa zic.Pe mess ma puteai intreba mai mult de asta spuneam, dar cum doresti.Ai grija ca sunt multi barbati care umbla doar dupa pasarica, si nu dupa sentimente.Eu ti le spun pe sleau, nu ma feresc de tine.Baga la capsor, nu toti sunt oameni cinstiti
Ce nu intelegeti fetele astea de 13-16 ani.un baiat de peste 18 ani care sta cu tine, in proportie de 90% vrea doar sex...
A spus ca ma poate astepta si imi spune tot timpu ca mai iubeste, tind sa cred ca nu e asa