| shineing a întrebat:

Hi there. Am un fel de"problema" cu un tip dragut. Totul a inceput in septembrie-octombrie de cand am facut cunostinta cu el. Foarte multe fete il plac, chiar si cele mai mari. Mi-am dat usor seama ca ma place din cauza modului in care se purta cu mine (ca si cand as fi din prtelan) laughing. Intr-o zi m-am dusla el si l-am luat de mana spunandu-i ca vreau sa vorbesc ceva cu el. Am mers intr-un loc mai retras si i-am cerut sa-mi explice situatia. I-am zis ca stiu ca ma place, iar el a reactionat ceva de genu "da.si?" ok...pana la urma i-am zis ca si eu il plac si nu a reactionat nici cum. Il vedeam foarte agitat. Am lasat toata situatia in aer pe timpul vacantei dintre semestre, nu m-a cautat deloc desi in ultima zi de scoala(dupa ce am vorbit) era foarte trist probabil pentru ca nu a reactionat nici cum. Voi ce ziceti? Ce ar trebui sa fac? P. S. scuze pentru roman ^-^

5 răspunsuri:
| valyalexia a răspuns:

Trebuie sa il lasi sa se tina el dupa tine, tu doar dai satisfactie cu zambete, fai cu ochiul, fate ca te doare capul sau ceva ca sa vezi daca reactioneaza. asa el se va atasa de tine si va veni el la tine daca simte ceva cu adevarat:*:*:*:*succes

| Iulia_4983 a răspuns:

Pai poate e mai timid si nu stie cum sa faca primul pas.
deci fa-l tu pe primul[desi s-ar numii al 2. lealaughing] si vezilove struck poate iesii ceva frumos intre voiday dreaming
invita-l in oras la un suc/cioco calda etcthinking, cere-i id. ul daca nu-l ai, si totul va merge de la sinebatting eyelashes
mult succeshee hee
>big grin

| Skittles_6671 a răspuns:

Scuze ca-ti stric visul. Deschide ochii si nu mai visa, nimic nu e ce pare a fi. Iti pierzi timpul. happy cauta altul care sa te placa, sa tina la tine, sa te iubeasca si sa te meritewinking!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu vorbi cu el fata in fata despre asta momentan

fa-ti curaj si intreaba-l pe mess sau skype daca vrea sa fie cu u

daca spune da e bine
daca spune nu asta e mai sunt
daca iese de pe mess e chiar foarte timid si va trebui sal intrebi in fata

succes:*!

| shineing explică:

Skittles nu imi strici visul. Sunt mai mult ca sigura de sentimentele lui. Si el timid? NU prea laughing. am id lui dar nu i-am dat add.totusi mai 2 zile cu tot cu asta pana incepe scoala.Intr-un fel sau altul nu prea mai vreau sa ma bag eu in seama gen "invitatie in oras". Nu stiu ce sa zic. Daca nu face nimic saptamana viitoare, m-a pierdutwinking