Ce gandire infantilă! Intr-adevar iubirea nu are varsta dar e valabila oamenilor copți la minte. Care nu spun ca parintii nu cred in iubire, asa cum spui tu. Daca nu exista iubire intre parintii tai nici tu nu existai, sa pui asemenea intrebare.
Din dorinta de a te proteja, parintii tai iti ingradesc libertatea de a face propriile alegeri. Totusi, nu este vorba de ceva grav, asta e varsta primelor iubiri. Mie mi se pare ca procedati foarte ok amandoi, oricum sunt exagerati cei care se "saruta" pe holurile scolii de parca s-ar manca. Explica-le alor tai ca incepi sa cresti si ti-as sugera sa iti inviti prietenul acasa, pentru a-l prezenta alor tai. E foarte posibil sa-l simpatizeze, iar daca asta se intampla, lucrurile vor lua o alta turnura si vor aborda alta atitudine in ceea ce te priveste
Prima dragoste e cea mai complicata.La un moment dat relatiile de dragoste se termina.Cel mai probabil va tine cateva luni.Parintii tai isi fac griji, e normal.Ei cred ca esti prea tanara sa ai parte de primul esec in dragoste.Ar tebui sa vorbesti cu ei si sa-i convingi ca mai mult decat iubit ti-e prieten.Nu il adu la tine acasa de pe acum.Mai lasa sa treaca un timp, poate asa parintii tai vor prinde mai multa incredere in tine si in el vazand cat de puternica este relatia voaatra.La un moment dat vor ceda.Un sfat...nu te atasa prea mult de el, te-ar putea rani.
Sunt de parere ca parintii tai inca te cred un copil imatur, dar daca dai dovada de maturitate si responsabilitate si in fata lor si daca le vei arata cat de mult tii tu la acel baiat si el la tine, desigur, atunci le-ai putea schimba parerea cu privire la a avea o relatie.Nu iti pot interzice sa faci un lucru care te face fericita.
Sper ca am ajutat cu ceva
O zi buna!
Diorrus întreabă: