| poops79 a întrebat:

Hi TPU, Ajutati-ma va rog! M-am indragostit de un baiat, am iesit cu el de vreo 6ori. Si totul a fost interesant, cu timpul s-a apropiat de mine, abia in ultima seara ne-am sarutat. Dupa asta nu am mai iesit, din cauza ca eu nu am prea avut timp, de vreo 3 ori mi-a zis si eu am refuzat. Acum insa vorbim pe net, si din ce in ce mai rar, vad prin comentarii la statusurile lui conversatii cu fetele, si mi-au zis niste fete ca chiar le-a scris in privat. Cum sa reactionez? Ce sa fac? Dati-mi va rog un sfat, sau macar ziceti-mi vreo idee ca sa scriu in status ceva ca el sa inteleaga ca eu am inceput sa tin la el. Mersi :*

6 răspunsuri:
| Gini a răspuns:

I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine… "

| emm a răspuns:

De ce nu vb. cu el. direct?batting eyelashes
nu cred ca ai nimic de pierdut daca ii zici ca ai vrea sa continuati thinking
bafta :*

| miiky973 a răspuns:

Pai spune-i direct ca tii la el...

| SunShine_5894 a răspuns:

Nu cred ca o sa ajute cu statusul, baietilor trebuie sa le zici in fata, ei nu inteleg din semne, cantece, nu sunt asa sensibili ca si noi. Normal ca isi cauta alta daca tu ai fost ocupata si l-ai refuzat de trei ori. Ori ii spui ca vrei sa iesi din nou cu el ori o lasi balta.

| cosmin_1969 a răspuns:

Aici iti trebuie ceva timp sa te poti apropia de el si iti mai trebuie si rabdare dar daca nu te descurci si doresti sa te ajut uite dai add la id asta ''cosminscurtu'' e id meu si te ajut ca stiu cum te simti am trecut si eu prin situatia asta

| Danzzz55 a răspuns:

Dai un mesaj cu te iubesc ma prostule :X asta doar daca sti ca stie de gluma tongue