| LikeAPandaBearr a întrebat:

Hi Tpu..Am "dat-o in bara" sa zic asa..Acum 30min i-am facut o farsa lui sor'mea, care ea nu este in tara..Defapt ideea cu farsa nu a fost a mea, a fost iubitului ei, care este aici in tara. Am mintit-o amandoi ca eu am iesit cu el ( iubitul ei ) la un suc, ca sa vorbim etc..Si cum ea este geloasaa, prima oara nu m-a crezut, dupa m-a pus sa jur, si am jurat pentru prima oara stramb.straight face Dupa m-a crezut si a inceput sa-l injure pe el cu " ma scarbesti, han**capatule ) nu pot sa le scriu aici..Si dupa mi-a zis mie " Iti dau sansa sa recunosti, ca daca minti ai terminat`o cu mine..Si eu, la cat de proasta am fost, n-am recunoscut..Si dupa i-am zis iubitului ei sa-i spuna ca a fost o farsa, ca era cat pe ce sa-mi dea ignore pe mess sor`mea..Si i'a spus, si dupa ea mi-a zis mie ceva de genul " Deci m-ai mintit. oh go on Ai terminat`o cu mine. Ramaneti amandoi impreuna si lasati`ma pe minewinking " si dupa a mai stat vreo 10 min pe mess si si-a pus la avatar o poza cu un amic de al ei, si la status semne de inimioare..Si dupa mi-a cerut iubitul ei o poza cu mine si i-am dat si a pus`o la avatar. Dupa mi-a trimis el conversatia, la cate crize a facut ca a pus poza aia la avatar cu mine oh go on Si dupa a iesit de pe mess, nu mi-a dat ignore pentru ca i-am lasat 1000 de mesaje sa ma ierte, etc.Dar. a fost o farsa straight face Mare lucru! oh go on Daca ieseam cu el la suc, care era problema? Pana la urma suntem amici straight face. Am uitat sa mentionez ca el i`a zis ei ( in gluma ) cica " n`are nimic ca raman cu ea :* ( adica cu mine ). Si asta a enervat`o rau de toott..Acum am incercat sa o sun de 1000 de ori ( nu este in tara cu mine, am mai spus ), l`am sunat si pe tata ( care este cu ea ) dar se pare ca i`a luat telefonul, ca sa nu raspunda..Cred ca acum plange rau de tot..Ca asa este ea, sensibila rau de tot de fel.Ce sa fac sa ma ierte? Am crezut ca morr, ca mi`e frica rau de tot.O iubesc cel mai multt pe ea straight face..Nu stiu ce m-as face daca nu ar vorbi cu mine.crying

Sper ca ati avut timp sa cititi.crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum vorbesti despre sora ta sunteti foarte apropiate asa ca sigur nu vorbea serios cand zicea ca a terminat-o cu tine. Numai ca trebuie sa astepti pana ii trece supararea happy.

2 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Asa iti trebuie.

| AndyLavy a răspuns:

Buna..imi pare rau pentru tine, dar si pentru ea. Cel mai bine este sa astepti, daca i-ai lasat mesaje probabil le va citi, iar daca nu, oricum nu prea ai ce sa faci acumm, deoarece este foarte suparata, poate ca nici nu stie ce sa faca si cum sa reactioneze. eu as zice sa o mai lasi, sa se linisteasca cateva zile, 1, 2, 3, si apoi sa vbesti cu ea, sa ii spui ce ai pe suflet, si poate te va asculta. daca in momentul de fata inca ii mai trimiti mesaje, lucrrul asta nu afce decat sa o enerveze. las-o o perioada, si apoi probabil vei putea sa discuti cu ea. Succes