"Liceu de poliție"? Bănuiesc că te referi la Liceu Militar. Licee de acest gen sunt doar 3 în țară. În Moldova, Alba Iulia și Prahova(Breaza), chiar orașul unde locuiesc eu. Pot să-ți spun că au un program foarte strict, nu poți ieși de acolo decât în weekend și se intră destul de greu, cu o medie de peste 9.50. Așa se întâmplă la toate cele 3 licee, binențeles. Eu zic că ar trebui să faci un liceu normal, dacă nu te atrage poliția, tu trebuie să decizi, nu mama ta, în funcție de ceea ce îți place. Dacă îți place matematica, fizica etc. te duci la un profil Real, dacă nu, la Uman. Și apoi ai timp de gândire 4 ani de zile, în care să te gândești ce vrei să faci pe viitor. Succes.
Eu cred ca te referi la evolutia animalelor. teoriile lui Darwin cu privire la evolutia animalelor daca chiar iti place urmeaza facultatea de biologie (vezi ironia) Ai putea urma orice liceu cu profilul stiinte ale naturii doar sa nu te duci la mate -info e greu si vei da un bac mai greu fata de ceilalti daca nu se schimba iar