| DeiutaDragutaTha a întrebat:

Am o intrebare pentru baieti... voua va plac fetele un pic mai plinute adica nici chiar grase nici slabe? la 60 de kg nu esti gras nu? esti un pic plinut asa-i?

8 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Pai totul depinde de inaltimea persoanei care are respectiva greutate deci daca persoana are sub 1 60 eu zic ca i un pic grasuta...Probabil este vorba despre tine dar ti a fost jena sa spui ca tu ai aceste kilograme nu i asa?

| DeiutaDragutaTha explică (pentru VadTot):

Da eu am 60 de kg dar am 1.62.

| VadTot a răspuns (pentru DeiutaDragutaTha):

Pai in mod normal Ar trebui sa ai sub 50 la 1 62 dar nici 60 nu este ceva foarte anormal totusi te sfatuiesc sa ti ti sub control greutatea sa nu depasesti aceasta greutate care o ai in prezent! Te as sfatui sa te cantaresti dupa fiecare luna...ok? Cred ca miscarea in adevaratul sens al cuvantului la tine cam lipseste! Probabil si alte chesti se pare ca le cam neglijezi! Dar nu ti voi spune acum sa nu te fac sa te simti aiurea...Dar daca tu te simti bine in pielea ta la kilogramele care le ai in prezent si iti place cand te uiti in oglinda si nu te deranjeaza ceea ce vezi eu te sfatuiesc doar sa stai linistita dar precauta si sa nu depasesti greutatea care o ai in prezent ok?

| SkittSaysWtf a răspuns:

La 60 de kg nu esti gras, dar depinde si de inaltime.Stai calma, trebuie sa te simti tu bine in pielea ta, apoi parerea baietilor.

| 5a a răspuns:

Imi plac fetele care sunt subtiri, nici slabe piele si os da nici grase, sa fie normala si putin inalta.
Tu ai 60 de kg da nu ai specificat inaltimea, ce inaltime ai? pai daca ai 1, 90 sau 1, 85 e bine dar daca ai sub deja esti dolofana

| DeiutaDragutaTha explică (pentru 5a):

Serios?laughing

| 5a a răspuns (pentru DeiutaDragutaTha):

Esti putin grasuta dar nu cred ca esti exagerat ori cum ia-o mai usor cu mancarea seara si incearca sa mananci fructe!
Ce-l mai important lucru este sa nu mananci multa mancare seara deoarece te ingrasa foarte mult in timp ce dormi stomacul lucreaza mai incetu si cu ocazia asta se pun si caloriile.
Eu am un var in care sincer ziua nu-l prea vedeai ca mananca bai si era gras tare de tot si acum e gras, si l-am intrebat odata "ma ce tot mananci de esti asa de gras?" pai eu nu prea mananc in timpul zilei numai ca mananc seara.
Acuma eu nu-ti zis sa nu mananci sa nu mai lesini pe undeva, mananca normal numai sa mananci cu control ca daca depasesti greutatea atunci o sa-ti vina si mai greu sa te lasi de mancare ca si stomacul creste si atunci o sa ceara si mai multa mancare.
Eu vad negrese pe strada zilnic, mama au un fund cat un fotoliu de mare si numai le vezi pe la fast food!

| DeiutaDragutaTha explică:

Pai da eu am 60 de kg am 1, 62.