Doamnee prea exagerat.:O...nota 9 e foarte buna...cum sa ai numa 10
in fine...pai eu stiu, ii spui ca te`ai simtit rau cand ti-a dat nota, sau explica`i ca nu poti sa iei doar 10, ca fiecaruia i se intampla sa greseasca
Pai, un 9 la mine e dumnezeiesc
Poti sa-i spui asa: credeam ca am nota si n-o sa ma asculte, si nu eram pregatita foarte bine.
Sau : Faceau baietii galagie in clasa si pe hol si ne-a dat o lucrare neanuntata de 20 de minute si nu eram pregatita bine. am scris ce am stiut
Pai 9 e o nota f buna dupa parerea mea
Ar trebui sa-i spui ca oricine mai greseste si ca te vei stradui mai mult de acum incolo
Sincer, eu cand am vazut intrebarea ta ma gandeam ca ai luat note de la 7 in jos... dar daca e 9... e bine
Totusi straduieste`te sa scoti media 10 la acea materie si o vei multumi pe mama ta!
Pai eu ma gandeam sa ii zic ca fratele meu a facut galagie in seara aia si nu am dormit si de aia nu am stiut sau ca daca nu ma rugam sa fiu ascultata ar fi dat la toata clasa lucrare din toate lectiile nu doar din cea de zi si am vrut sa fiu eu ascultata ca sa nu ii mai dea test pentru ca nu stiam decat lectia de zi si a ii zic ca eu and a zis lucrul ala pe care nu am stiut am fost la cabinet dupa o pastila de dureri menstrualae...in orice caz am luat nota aia pentru ca ne-a dat lucrare si a zis sa scriem ce stim si la sfarsit cine vrea le da cine nu scrie eseu.Eu am completat din carte dupa ce ceilalti au dat lucrarile si la sfarsit cand profa nu se uita am pus-o sub celelalte. Dar nu stiu ce am gresit ca eu eram bolnava cand a adus lucrarile.
Gata.Mama a venit de la sedinta si nici nu a pomenit de cei 2 de 9.Cred ca stia de ei deja sau credea ca deja i-am spus de ei sau nu l-a trecut profa in catalog deloc.Mersi frumos oricum
patrizia696 întreabă: