| TrafiKCuJelEuCoLoraT a întrebat:

Hi TPU! Am o problema... Miercurea trecuta mi-am pierdut ochelarii (sa zicem). Am o prietena care este cam geloasa pe mine si cred ca la ea sunt.Toate prietenele mele sunt implicate s-au interesat prin toata scoala(acolo cred ca i-am vazut ultima data), dar ea parca nu o intereseaza.Plus ca nu sunt singura care o banuieste! Azi una dintre prietenele mele a intrebat-o daca ochelarii mei sunt la ea si ca raspun a primit o criza ceva de genu cum o poate ea considera asa, ca nu ar face asta niciodata...Si acum cateva zile am zis ca cine mi-a luat ochelari sa il calce masia(sau ceva de genu) si repede fata aceea ca sa nu mai zic asa ceva si din astea.Intrebarea cum as putea sa scot ochelari de la ea? Nu pot sa ii zic in fata ca stiu, as avea nevoie de un plan cam asa ceva. fundita cine ma ajuta:X

1 răspuns:
| Rockart a răspuns:

Speri-o puţin. Cât e prin preajmă spune-le colegelor în aşa fel încât să audă şi ea că dacă persoana care i-a luat nu recunoaşte şi nu îi înapoiază îl chemi pe director în clasă să faceţi anchetă şi eventual să scadă 2 puncte la purtare la toată clasa din cauza acelei persoane.