Parerea mea. sa tai niste mere in patru, le scobesti de seminte. le pui in cuptor sau cumptorul cu microunde, pui pe ele niste zahar si niste scortisoara. le lasi sa se inmoaie..intre timp pregatesti aluatul pentru un pandispan, lasi merele sa se raceasca, le scoti coaja, si pulpa o tai in bucati nu prea mici. pui prima jumatate a compozitie de pandispan in cuptor, lasi 5 min sa se intareasca, scoti tava afara, adaugi merele si inca un pic de zahar, ca sa se caramelizeze, poti pune si un pic de coniac sau orice tarie (eu pun tuica sau daca am votka, odata am facut o tarta cu mere in care am pus 4oo grame de votka) pui si restul compozitiei peste mere. si o lasi la foc mic. si cand o sa guste ceilalti o sa-ti spuna: e o tarta divina
mult succes!
Ce zici de asta? http://www.vulpeabucatar.com/......index.html nu e asa de grea :)
Salut! pai eu zic : clatitE SAU pandisoan, usor, dulce, si gustos. sper ca ti-am fost de ajutor