Buna aLeXa,
Pentru unghii:poti sa incerci un tratement special dar e costisitor, poti sa folosesti creme pe care sa le aplici unghiilor sau poti sa te faci cu lac transparent care are rolul de a hrani unghiile si de a le face sa creasca mai repede. Poti sa iti moi unghiile de vreo 2 ori pe zi in apa calduta cu sare sau fara sare.
Pentru par : poti sa incerci ulei de ricin pe care il aplici dupa ce te-ai spalat pe cap, il lasi vreo 15 minute si te speli sau poti sa folosesti fiole de revalid de 2 ori pe zi (nu necesita spalare si nu lasa parul gras)
Ca restul sa intoarca capetele dupa tine poti sa te machezi, sa te faci frumoasa, sa fi stralucitoare si zambareata plina de incredere de sine.
Pa, pa
Buna aLeXa,
Acum am vazut ca nu ti-am raspuns la prima intrebare. Multumesc ca mi-ai atras atentia.
Ca acel baiat sa se intoarca la tine poti sa incepi sa intrii in conversatie cu el si daca ai mare incredere ai putea sa ii zici ca stii ca sta cu respectiva fata ca sa te faca geloasa. Spune-i in fata care sunt sentimentele pe care i le porti si nu fi timida.
Pa, pa