Mai degraba la vreun salon. Eu de exemplu am trei gauri intr-o ureche, si doua mi le-am facut acasa. Prima s-a infectat, celelalte doua nu. Singurul avantaj pe care ti-l ofera facutul acasa e ca stii tu cu ce ac iti faci gaura, si ce cercel pui, si le sterilizezi cum vrei tu. Nu la toate saloanele e 100% sigur
Draga mea, dar de ce-ti trebuie mai multe gauri in ureche? Consideri ca e frumos, iti trebuie asa ca sa auzi mai bine, sau ce? Cate staruri, cu adevarat staruri, ai vazut tu ca u 3 gauri in ureche, sau doaua, sau? Nici macar top-modelele nu au asa ceva.De ce sa te chiniu si sa dai si bani pe aemenea prostie? E mai frumos? E mai cool? Si oricum se infecteaza, si.
Eu cred ca cel mai simplu e la o bijuterie unde tine aur, majoritatea avand pistol pentru gauri.Acolo e totul steril, cerceii medicinali sunt amblalati si ii desface de fata cu tine.
Doua gauri te vor costa 20 de lei.
Daca ai grija sa te dezinfectezi in fiecare seara, nu se va infecta. Picura cu o pipeta sau cu o bucatica de vata putin alcool la fiecare gaura, in timp ce rotesti cercelul[pentru a nu se lipi]. Tine cerceii medicinali o saptamana-doua si totul va fi in regula.
Pai.
Eu am 3 gauri intre'o ureche.si in celalta 2.
primele sunt de cand eram mica.
iar celalte le'am facut eu acasa.am vazut la scoala ca o ft avea 2 intr'o ureche si 2 in celalta.si mi-am zis."da' ce numai ea poate?".
si am ajuns acasaa.si nu am putut sa'mi dau gaura din prima.peste o saptamana mi-am facut curaj. acum vreo 2 ani a fost asta.prima gaura.
in fata oglinzii cu un cercel normal. am intepat tare. a pocnit de vreo 3 ori si cand sa ajunga in ultimul strat adica sa iasa. s-a intepat mai greu.adica la inceput intra pic greu si la sf trebuie sa impingi mai tare. dupa am pus un servetel ca spirt.am sters gaura.si am bagat un cercel micut de argint...cred ca mi se infectase pentru ca prindea o chestie galbena.
da' mi-a trecut.
iar celalte gauri tot la fel.km acum 1 an.numai ca nu mi-a mai fost asa frica.si tot la fel am pus un servetel cu spirt.si am pus un cercel de argint ca sa nu se infecteze.si astea nu s'au mai infectat.desi le'am facut'o ca acelasi cercel.[chiar daca nu'ti vine sa crezi. un cercel care l'am gasit prin casa. din'ala la 3 lei.lung care nu e din argint.]
acum am 3 gauri intr'o ureche si in celalta 1. a trebuit sa renunt la ea deoarece era cam stramba . si am lasat gaura asa si s-a astupat in aprox. o luna cred.si nu a ramas semn.
poti sa iti faci daca vrei.nu te costa nimic acasa. la salon parca e 20 lei cu tot cu cercel.depinde de tine.
Sper ca te'am ajutat
Eu mi-am facut acasa cu acul de siguranta. L-am dezinfectat si m-am pus pe treaba. A intrat foarte repede fiind ascutit. Dupa ce mi-am facut-o am inchis acul am stat asa cateva secunde apoi am bagat un cercel.Nu iti fie frica nu doare deloc deloc. sper ca am fost de ajutor. te pop
Eu mi-am facut la un salon unde mi-a dat gaura cu un cercel medicinal si mi s`a infectat si acum am partea aia umflata.
mai bine nu iti mai dai