anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi TPU! Am si eu o problema si as dori daca puteti sa ma ajutati si pe mine. Mie imi place de un baiat, de fapt il iub big grinshi il iub fff mult.Pana acum o saptamana chiar am crzt ca nu simte absolut nimic pentru mine, dar am observat ca acum cateva zile a trecut cu un baiat pe langa mine.Eu eram cu prietenele mele vb(el nu le cun, poate din vedere)si eu i-a sps ceva pr lui si baiathul acela a facut,, ooooo" nebunule cv de genu si au trc mai departe.Si de atunci mereu cand trc pe langa mine mereu baiathul respectiv trebuie sa se lege de elhappyhappyhappyAdeek se leaga de cum e imb chestii din astea.Eu cu pr mele cand eram mai miki cam asa procedeam cu intre noi daca ne placea de candva mai radeam una de altabig grinbig grinbig grin.Ideea e ca noi numai vb nici pe mess, cu toate ca pana acum vb aproape mereu. Voi ce credeti? Dau fundaaaaa mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetongue

1 răspuns:
| Pisiquee a răspuns:

Eu una cred că te place.
Îl poți întreba. Știu că îți e rușine, sau spui că el ar trebui să facă primul pas, dar unii băieți sunt mai timizi și ei își spun în sinea lor că fetele ar trebui să facă primul pashee hee.
Deci când îl vezi singur și ești și tu fără prietenele tale, îl saluți și îl întrebi.Crede-mă că nu o să regreți! Așa am procedat și eu big grin.
Baftă la agățat! laughing :*