anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi TPU! Am si eu o problema si as dori daca puteti sa ma ajutati si pe mine. Mie imi place de un baiat, de fapt il iub si il iub fff mult.Pana acum o saptamana chiar am crzt ca nu simte absolut nimic pentru mine, dar am observat ca acum cateva zile a trecut cu un baiat pe langa mine.Eu eram cu prietenele mele vb(el nu le cun, poate din vedere)si el i-a sps ceva pr lui si baiathul acela a facut,, ooooo" nebunule cv de genu si au trc mai departe.Si de atunci mereu cand trc pe langa mine mereu baiathul respectiv trebuie sa se lege de el...Adeek se leaga de cum e imb chestii din astea.Eu cu pr mele cand eram mai miki cam asa procedam intre noi daca ne placea de candva mai radeam una de alta.Ideea e ca noi numai vb nici pe mess, cu toate ca pana acum vb aproape mereu. Voi ce credeti? Dau fundaaaaa mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

1 răspuns:
| CristianMD a răspuns:

Nu prea am experienta dar cred ca nu te iubeste, faptul ca zice oooo, asa fac si colegii mei cand vad fete mai frumoase si vor sa se **** doar cu ele... iar dupa daca nu i se primeste sau se plictiseste o lasa si uita de eawinking ai grija sunt multi rata*i care umblu doar dupa s*x, obsedati nu alta, acum au ramas vreo 25% din baieti in Romania care iubesc cu adevarat, sper ca te-am ajutat si sa nu pui la suflet oameni d-astia.Succes iti urez doar bine :*