La voi dilema e cine face primul pas? ceva ceva este putina rabdare girl sau treci la atac lasa origoliul de fata si azi uhn buna maine ce faci si tot asa pana ajungi unde iti doresti!
Buna elena.Cu siguranta baiatul acela te place.ar fi mai bine sa il astepti sa intre pe mess sau sa il rogi sa intre pe mess[fata in fata e cam jenant] si atunci ii poti spune ce simti pentru el. sper ca te-am ajutat!kiss:X
1. Dacă acum nu mai vorbiți pe mess și în trecut o făceați mai des, înseamnă, că acum tu lui îi ești pur și simplu indiferentă.
2. Dacă prietenul lui reacționează la cum este el îmbrăcat în prezentța voastră, reacția lui are dublu sens.
a) Îi face reclamă petru ați atrage atenția.
b) Îl denigrează epntru a-și face el reclamă.
Cea ce ai tu de făcut acum este să incerci să iei legatura cu el pe mess să vezi cum reacționează șui dacă îți răspunde, și, dacă da, în ce fel.
3. Mi multe sfaturi îți pot oferi dacă îmi operi ceva mai multe amănunte. Mă găsești la ID-ul astrologu2001.
O seară bună.
Da si eu cred ca te iubeste dar daca unul dintre voi nu face primul pas va ve-ti tot evita la nesfarsit, asa ca daca el nu face primul pas fa-l tu cand te intalnesti cu el pe strada sau la scoala salutal sau chiar incearca sa tii o conversatie cu el. Sper ca te-am ajutat