anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi TPU! Am si eu o problema si as dori daca puteti sa ma ajutati si pe mine. Mie imi place de un baiat, de fapt il iub si il iub fff mult.Pana acum o saptamana chiar am crzt ca nu simte absolut nimic pentru mine, dar am observat ca acum cateva zile a trecut cu un baiat pe langa mine.Eu eram cu prietenele mele vb(el nu le cun, poate din vedere)si el i-a sps ceva pr lui si baiathul acela a facut,, ooooo" nebunule cv de genu si au trc mai departe.Si de atunci mereu cand trc pe langa mine mereu baiathul respectiv trebuie sa se lege de el...Adeek se leaga de cum e imb chestii din astea.Eu cu pr mele cand eram mai miki cam asa procedam intre noi daca ne placea de candva mai radeam una de alta.Ideea e ca noi numai vb nici pe mess, cu toate ca pana acum vb aproape mereu. Voi ce credeti? Dau fundaaaaa mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelove struck

1 răspuns:
| 4Angëℓ4 a răspuns:

Poi cred ca el te place! Dar stii, trebuie sa te asiguri.Catva timp nu il baga in seama si nici nu fi disperata sa vb cu el.Asteapta reactiile lui si dack iti zambeste pe ascuns sau chiar incearca sa se apropie de tine, poate vb si u cu prietenii lui (dack ii cunosti)si ii intrebi ce crede el despre tine.
Asta cred eu!
:*:*:*