| Aburycky a întrebat:

Hi TPU! am si o nu chiar o problema imi place de un baiat de ceva timp si odata m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna, desi imi doream nu am avut curajul sa-i spun da, apoi nu ma mai baga un seama si mai trz incepea sa se ia de mine(nu in sensul rau) dar eu nu stiam cum sa reactionez si il respingeam acum ne ignoram complet si imi pare rau cand il vad ca se uita l alte fete iar eu am avut sansa sa fiu cu el si i-am dat cu piciorul.Acum nici pe mess nu prea mai vb, daca-l intrebare ceva imi raspunde scurt si atat.nu stiu ce sa fac ca sa-i captez din nou atentia.eu st si mai timida de fel.Va rog sa-mi dati un sfat

Răspuns Câştigător
| zelda a răspuns:

Pai incearca sa te apropii de el.intreaba-l ceva dar nu pe mess, cand il vezi nu stiu intri cu el in vorba sau gaseste un subiect care sa-l intereseze si pe el.te-a intrebat daca vrei sa fiti impreuna pentru ca ii placi si voia sa incercati sa fiti impreuna, deci dupa parerea mea un "da" era bine-venit avand in vedere ca si tu il placi.nu cred ca a scapat de "pasiunea" pentru tine.incearca sa vorbesti cu el si poate asa o sa va apropiatihappy

1 răspuns:
| antoniapopescuantoniapopescu a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa faci tu primul pas. eventul invita-l la un suc,sau la o plimbare prin parc sau ceva de genul asta,propunandu-i subiecte de discutii comune,iar apoi inceraca sa ajungi la chestii mai delicate,intrebandu-l subtil daca are prietena, sau ceva de genul asta. poate asa el isi va da seama de intetiile tale, si cine stie? bafta!