| maria_7538 a întrebat:

Hi TPU! As dori sa-mi recomandati citeva statusuri despre razbunare sau indiferenta.Please ajutati-ma! merci. :*

Răspuns Câştigător
| lilbb a răspuns:

M`ai mintsit? Am trecut cu vederea oh go on m`ai jignit? se mai intampla. m`ai insellat? te-am dat dracu!winking

Cand am avut toate raspunsurile, intrebarile s.au schimbat

Spune-mi cand te doare. Si o sa te anunt cand o sa inceapa sa-mi pese

Te iubesc, şi mai pus într-o zi să aleg între tine şi ei... şi eu ţi-am spus : " Îmi va fi dor de tineee "

Stii ce-i frumos? Nici macar nu stiu daca am vorbit serios

Si chiar iti multumesc. Ca m-ai facut sa vad ca nu esti ce-mi doresc!

If you cry, I`ll be fine

Suferi? Nu.mi pasa!

Ai o lume a ta. Caut`o. Eu am gasit`o

Uite ca pot si fara tine!

Mi s.a zis ca nu o sa pot. Eh uite ca inca pot!

Poate m-am schimbat sau poate doar m-am saturat.

Nu am chef de tine, e chiar asa de greu de priceput?

Si daca dragoste nu e...parca e mai bine

Fii atent! Să vezi cum doare, când o să mă vezi nepăsătoare!

Ma vrei inapoi? Eu iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. M`am schimbat de`atunci.

ti-ai gasit alta, doar sunt destule! Nu e vina ei ca o folosesti sa ma ranesti. Si din pacate, nu prea reusestibatting eyelashes.

Nu`mi pare niciodata rau cand imi vad fostul prieten cu altcineva. Mama mi-a spus mereu sa dau jucariile vechi cui nu le poate cumpara!

In cate feluri poti distruge o inima si apoi sa te mai aştepti sa bata?

Eiii bine nu incerc sa te conving... Dar dacă n`ai stiut, astăzi e soare in loc de frig :d.

va veni o zi in care imi vei spune: acum sunt pentru tine, nu pentru alta...iar eu cu lacrimi in ochi iti voi raspunde: ai fost pentru mine, acum fii pentru alta...

Am fost ce nu voi mai fii niciodata! Acum sunt asa cum nimeni nu se asteapta!

Intotdeauna pregatita pentru raul care vine, intotdeauna fericita daca treaba merge bine.

Nu exista barbat care sa nu insele.dar nici femeie care sa nu i-o intoarca!

Totul s-a terminat. Asta e soarta.
De fapt ma bucur ca e gata. Tu in stanga. eu in dreapta.

Acum da, stiu ce sunt. Sunt exact ce trebuie sa fiu azi.
Asa ca nu'ti da tu cu parerea daca nu ma cunosti cu adevarat.

Cand sunt buna, sunt foarte buna. cand sunt scorpie, sunt al naibii de perfecta!

Funda?big grin

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Intreaga dezamagire care ne atinge din exterior este reflexia nesigurantei care se afla in noi insine!" Annie Besant

"Ura patimasa poate da sens si scop unei vieti goale!" Eric Hoffer

Chiar si omul care nu da nimic vietii pretinde de la viata totul.

| Narfundo a răspuns:

Dupa parerea meathinking fata ta spune totul! Eu zic sa te relaxezi sa tragi de 3 ori aer in piept, sa privesti intens poza si sa scrii ce iti vine in minte.Cred ca exact ceea ce doresti tu tongue indiferenta, razbunare. pa-pa

| Claudiaeredit a răspuns:

Fii atent sa vezi cum doare, cand o sa ma vezi nepasatoare!

Indiferenta mea, te v-a lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.

Si te doare când vezi ca nu-mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.

Ne iubim, stii? Si asta conteaza! Hai pa! Nu te baga, nu te intereseaza!

Puteti sa ne barfiti pe noi, da stiti? E povestea noastra in care doar noi suntem eroihappy

Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi. Ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi.

Si toti ma intreaba ce s-a intamplat... Le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l-am uitat"!

Zambeste si arata-le ca nu-ti pasa. Zambeste chiar daca treci printr-o pasa proasta!

http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html