| SweetCheeks22 a întrebat:

Hi TPU.As vrea sa-mi schimb stilul si sa fiu mai cool. Dar n-am idee cum sa incep.HElp!

Răspuns Câştigător
| NewSummer2013 a răspuns:

Vrei sa fi cool.

Sa inteleg ca esti "naspa"?!
Poi sa-ti spun o chestie! Nu exista oameni naspa ci doar DIFERITZI.
Si asa-i bine! Adica... daca am respecta tozti acelasi tipar am semana cu niste clone lipsite de farmec. Unde ar mai fii "atractia"? Unde ar mai fii "interesul"? la o persoana.
Am fii plictisitori!

Tu ai vazut niste fete "cool" si vrei sa fii si uh ca ele, asa-i?
Cum adica "cool"? Adica "diferite"! Bineinteles!
Niste tipe care ies din tipar, de aceea le-ai observat. happy
Ca daca erau si alea niste fete banale, nu le mai baga nima-n seama! laughing

Si asa cum sunt ele "diferite si cool", la fel poti fii si uh "diferita si cool".
De fapt, toti oamenii sunt, dar din alte puncte de vedere.

Dar, totusi, daca vrei sa te schimbi cu orce pret (desii, eu zic sa ramai asa, deorece esti oricum COOL), iata niste sfaturi:

1) ATITUDINEA!
Mergi dreapta! Capul ridicat! Poarta tocuri! (te vei simnti altfel)
Fii curajoasa! Spune intodeauna ce gandesti! Nu ce vor altii sa auda de la tine!

2) IMBRACAMINTEA
Imbraca-te si incalta-te doar cu ce-ti sta bine! Atat! Nu cu ce ai vazut la altu, etc. Deoarece ce ia stat bine la altu, nu e obligatoriu sa-ti stea bine si tie. Doar ti-am mai spus, oamneii sunt diferiti. happy

3 Fii mereu ingrijita! Esti fata, trebuie sa fii feminina!
Nu umbla cum da dumnezeu!

4 fa-ti un grup de prieteni. Daca esti timida, infrunta-ti timiditatea! Du-te langa o persoana si faceti cunostiinta! Incepe sa vorbesti cu ea! Comunica! (incearca sa fii amuzanta, mereu da roade!)

Ai inteles?
deci: fii independenta, mergi DREPT, imbaraca-te si ingrijesste-te, trebuie sa fii feminina, fa-ti prieteni! Prieteni multi= popularitate.

Cam atat...
Sper ca te-am ajutat.
PWP!

1 răspuns:
| TaylorSwift a răspuns:

Incepe prin personalitatea ta, dar daca vrei sa fie mai evidenta de la prima vedere schimbarea, poti sa-ti faci niste suvite mai discrete sau mai vizibile, sa te imbraci mai bine si mai stilat... si sa te schimbi cu totul! Adica sa-ti schimbi personalitatea: sa incepi sa spui glume, sa te informezi despre subiecte in voga...