Pai acolo undeva au si ei o inima Si trebuie sa recunosti ca suntem sfasiitoare cand plangem
Pai eu sunt fata si n-am plans niciodata in fata unui baiat pe care il placeam... Dar in fata unor baieti care imi sunt cei mai buni prieteni da, si s-au comportat cum mi-am dorit, au fost alaturi de mine, au vorbit cu mine despre motivul pentru care plang... Ca orice prieten.
De ce intrebi asta? Ai nevoie de o imbratisare? Hai ca-ti dau eu una!
De multe ori am plans in fata unor baieti iar ei nu si-au dat interesul, nu le-a pasat.
Ei... la unii chiar le pasa si ne intreaba ce avem si cum ne simtim dar altii trec cu vederea.
Dar altii sunt nesimtiti
Da .....asa is BAETIIIII(baietii)
Da...Dar unii se arunca in cris pentru tine
Unde sunt baietii aia?
Udeva ffffff foarte departe.
Buna! Eu una sunt fata dar cand un abiat ar plange eu i-am spune ca nu are de ce sa planga.Las linistii cum pot.
Dragut
Multumesc. Asept fundita
In general mi se rupe, daca plange o bunaciune ma duc si intreb dece.Si baieti nu plang decat foarte rar
Eu nu am plans decat in fata iubitului meu iar el a incercat mereu sa ma faca sa incetez.In clipa in care vede o singura lacrima pe obrazul meu ar fi in stare sa imi duca si luna de pe cer. Nu suporta sa plang.Dar de ce intrebi?
Bai nu toti sunt ca tine Si in general adica doar tu?
Cam asa ceva
Da. Lasa-l sa traiasca-n propia lui lume. Adica una de ''Gay''
Iubitul meu cand ma vede ca ma pregatesc sa plang ma intreaba ceva si o da in bara.Intreaba fix despre subiect.Si plang...Iar apoi cum face cum nu face si scoate un cadou, care ma duce cu gandul departe