....nu te lua dupa alti..gen abdomene iti recomand sa alergi in fiecare zi in parc+ca suntem in vacanta, si nu mai manca dupa ora 18 si renunta la paine si dulciuri, mancaruri grase si sucuri.
Pai. si eu am citit multe chesti pentru. a slabi.:1 sa mananci mai sanatos asta e clar. 2sportu, am citic ca modul de a slabi cel mai usor si de a face un abdomen ar fi sa urci si sa cobori scari cu genunchi la piept.3.sa razi cat mai mult
Pai incearca sa faci abdomene zilnic, deci prima saptamana incepi cu 20-25 de abdomene pe zi, daca vezi ca merge bine continui cu un numar mai mare de abdomene, cate poti si tot asa... sper ca ti'am fost de folos... funda?
Si eu am burta si vreau sa scap de ea daca vrei fa ca mine:: nu mai maca seara dupa18:00,alearga,mananca ziua putin si fa abdomene.Eu una asa fac si chiar functioneaza daca vrei fa ca mine la mine una functioneaza:*
Buna.Eu ti-as recomanda sa scoti painea alba din alimentatie sa treci pe paine neagra mult sport (alergari in aer liber) mai putin mc donald's si vei slabi incetul cu incetul
rihanna7865 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ImiPlacFluturii întreabă: