| cici96 a întrebat:

Hi TPU! cum as putea scapa de ``burta``?
sunt disperataaa! nu mai suport! crying crying crying crying

Răspuns Câştigător
| Stefy123 a răspuns:

....nu te lua dupa alti..gen abdomene iti recomand sa alergi in fiecare zi in parc+ca suntem in vacanta, si nu mai manca dupa ora 18 si renunta la paine si dulciuri, mancaruri grase si sucuri.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sportul nu doare, incerca sa renunti la carnea grasa, la dulciuri si la paine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia un topor si taie-o

| motolo9ve a răspuns:

Pai. si eu am citit multe chesti pentru. a slabi.:1 sa mananci mai sanatos asta e clar. 2sportu, am citic ca modul de a slabi cel mai usor si de a face un abdomen ar fi sa urci si sa cobori scari cu genunchi la piept.3.sa razi cat mai multtongue

| paaauul a răspuns:

Pai incearca sa faci abdomene zilnic, deci prima saptamana incepi cu 20-25 de abdomene pe zi, daca vezi ca merge bine continui cu un numar mai mare de abdomene, cate poti si tot asa... sper ca ti'am fost de folosbig grin... funda?batting eyelashes

| pentrutine96 a răspuns:

Si eu am burta si vreau sa scap de ea daca vrei fa ca mine:: nu mai maca seara dupa18:00,alearga,mananca ziua putin si fa abdomene.Eu una asa fac si chiar functioneaza daca vrei fa ca mine la mine una functioneazahappy:*

| Alinutzzu_All_Inn_1992 a răspuns:

Buna.Eu ti-as recomanda sa scoti painea alba din alimentatie sa treci pe paine neagra mult sport (alergari in aer liber) mai putin mc donald's si vei slabi incetul cu incetul
happy