Sincer intotdeauna cartie vor fi mai bune decat filmele pentru ca in primul rand sunt mult mai detaliate si mult mai cuprinzatoare. Daca vezi filmul poate nu-ti place de un actor cum joaca, poate nu transmite sentimentele corect, si pot sa enumar la infinit probleme din astea. Am citit si eu cartile din seria Twilight si sunt bune ce-i drept, mult mai bune decat filmul. In filme nici macar nu au facut sa apara decorul ca in carte. De exemplu in Twilight cand Edward vine si o salveaza pe ea (atunci cand pleaca cu tipele alea sa isi cumpere rochii si ea la librarie) ea ramane intr-o fundatura, nicidecum ca se rataceste intr-un loc cu mult spatiu... Edward nu vine a doua zi sa o ia sa-i faca cunostinta cu familia lui, si sta toata noapte cu ea si dimineata ii da veste ca o va duce acolo imeiat ce se trezeste. Si mai sunt multe. Si nu prea ma astept ca filmul sa fie foarte frumos pentru ca nu va fi. Ma asteptam la mai mult si la celelalte 3.
Dupa carte desigur! tu n-ai ce face? eu stiu ca aunci cand dai un raspuns trebuie sa-l dai cat mai frumos si bun (cum a facut Scott) ca sa iei funda, nu te trezesti vorbind, sa stii ca nu-s proasta sa nu stiu dupa ce s-au facut filmele!
AvalohAlyn întreabă: