| AlllexandraXD a întrebat:

Hi TPU! Eu vreau sa devin actrita. Problema este ca nu stau in Bucuresti sau intr-un oras mare, dar in aceasta vara o sa merg in Italia. Acum 2 ani, am cunoscut acolo o fata al carei tata era regizor si este probabil sa ma intalnesc iar cu ea. Nu stiu cu sa abordez subiectul, avand in vedere sa italiana mea nu este deloc buna. Vorbesc engleza, dar nu foarte bine. Cum trebuie sa fac?
P. S. Vreau sa fiu cat de cat discreta.
Thnx!

1 răspuns:
| Yadzya53 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa fii desteapta (nu un geniu ), trebuie sa fii tu insati, sa ai caracter puternic, sa fii serioasa daca chiar iti doresti lucrul asta, poate acel regizor nu vrea o fata oarecare dupa strada nu ca ai fii tu una era doar o afirmatie), vrea o fata speciala precum este Cameron Diaz, Penelope Cruz sau Angelina Jolie (nu au fost alese dupa strada) ele au fost alese pentru ca erau speciale si jucau ff bine...Dar trebuie sa inveti bine romana pentru a te descurca si in afara.dar trebuie sa stii si engleza ...franceza, daca o sa fii actrita trebuie sa stii si din astea,ce sa faci, trebuie sa inveti si din astea pentru ca doar nu o sa vb cu un italian sau englez romana. Sfatul meu este ca trebuie sa te apuci de munca sa inveti bine la scoala, matematica nu trebuie sa stii, e suficient TABLA INMULTIRI, trebuie sa mai ai style precum o fata de varsta ta, sa fii cool, cu sufletul bun, pentru a le realiza pe toate trebuie sa fii ambitioasa si sa ai multa vointa.Problema ta nu este ca trebuie sa fii in Bucuresti sau intr-un oras mare (sa stii ca nu toata lumea s-a nascut la oras ) Trebuie sa ai talent,noroc si putin efort depus din partea ta si a parintilor tai, poti sa vorbesti cu acel regizor, dar te sfatuiesc sa te dai bine pe langa ei, nu sa-i lingusesti o sa sa-si dea seama doar sa fii tu insati, cam atat am avut de spus mult noroc, sper sa te vad la televizor peste cativa ani MULT SUCCES!