anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi TPUhappy

Hai să vă spun si eu povestea mea : )
Totul a început luna trecută (pe 19 ianuarie)
mi-am dat seama că imi place de un baiat de la şcoală.
Din date de 19 ianuarie până în 27 ianuarie. adică la
început doar ne priveam la şcoală.
până la urmă, a trecut o săptămână
N-am observat nici o schimbare doar tot ma privea.
cea mai bună prietenă mi-a zis să- mi iau gândul că n-are rost să-mi fac speranţe şi eu mă gândeam
la fel. Fiindcă e baiat frumos si toata fete de la
şcoală umblu dupa el. Nu "vroiam" sa fiu si eu una dintre ele.
Până am ajuns acasă vineri 27 ianuarie
mi-a dat niste like-uri pe facebook la poze.
Eram fericită a intrat pe mine pe facebook (chat).
Am început sa ne cunoastem.
m-a întrebat dacă imi place la liceu. Şi am povestit etc etc el tot mă îmbrăţişa mă pupa in chat si eu la fel
şi tot mă mă întreba ce fac de ce răspund aşa greu.
eu vorbeam la telefon cu cea mai bună prietenă. apoi am zis da vb la tel.
mă întrebat cu cine cu varamea (o cunoaste)
zic nu zice apoi cu prietenu?
eu zic nu cu cea mai bună prietenă
nu am prieten. Zice naspa.
El in fiecare zi intra pe mine pe facebook ( chat)din 27 ianuarie până in 30 ianuarie. vorbeam pe facebook.
Eu nu intram pe el daca el nu intra.
până la urmă mi-a dat id. am intrat si am mai vb si acolo.
Aveam statusuri triste am aflat ca lui ii place de varamea de fapt. m-a întrebat de ce sunt trista si i-am raspuns nu nu sunt zice da esti zim de ce.
Apoi i-am zis ca imi place de un baiat doar ca la baiatu respective ii place de o alta fata.
Si m-a intrebat cine e? eu
Zic da
El mi-a raspuns doar cu :-s : )
O trecut o zii.
la scoala mo salutat si m`o intrebat ce fac si de atunci ma tot saluta si imi zambeste. :-s eu mai timida.
Nu am vorbit o saptamana. Si el daca intra pe mine intra doar sa ma intreaba ca ce face varamea unde e varamea. Ma simt atat de naşpa.
Imi place mult de el si el nici macar nu ma baga deja in seama. Doar cand e vb de varamea : ( (
Nu stiu ce sa fac?
Si faptul ca ii palace de varamea ma sad. si varamea tot imi zice ca nare nimica cu el nu ii place de el doar. nu stiu ce sa cred happy
Offf, cat timp mai ai de gand sa fii mort dupa ea si ea nici macar sa nu te bage in seama? Nu vezi ca sunt in fata ta si am fost mereu, aici, asteptandu-te sa ma observi!

Răspuns Câştigător
| Heythere a răspuns:

Nu te merita, lasa-l sa alerge dupa cine nu-l place, iar cand va alerga el dupa tine daca va fi asa, atunci ignora-l tu. Cea mai buna pedeapsa, va simti la fel cum simti tu acum.In rest nu te agita, lucrurile se aseaza de la sine. Poate ca nu este baiatul potrivit pentru tine, desi tu asa crezi.D-zeu le aseaza mai bine ca noi.Comunica cu el, doar ce vrea el sa comunice.Nu-i mai da de inteles ca-l placi.In scurt timp lucrurile se vor schimba. Bafta! :*

1 răspuns:
| Georgyana99 a răspuns:

Pai ai putea sa prinzi curaj si sa ii spui... Poate o sa isi schimbe sentimentele fata de verisoara ta si sa se indragosteasca de tine! Incearca!