| lolipoooop a întrebat:

Hi TPU! I need help. Cred ca imi pierd cea mai buna prietena. Ce s-a intamplat e ca eu sunt in alta tara, dar noi inainte pana in clasa a8a ne intelegeam foarte foarte bine, vorbeam i fiecare zi si ne distram foarte tare, radeam. Cand careva din noi era suparata cealalta incerca sa o binedispuna, dar de cand a inceput la liceu nu mai vb cu mine si acuma suntem aproape in noiembrie si din sectembrie am vorbit de vreo 5 o 6 ori. Numai eu intram pe ea, ea nu prea intra. SINCER NU VREAU SA O PIERD, o iubesc foarte mult si ne cunoastem de mici, ne intelegem megasuper bine. O ADOOOR. Ce sa fac sa impiedic acest lucru. Eu nu vreau sa intru pe ea, pentru ca cum vad ca ea nu intra cred ca poate e incurcata cu chestile de liceu ca are de invatat, dar o vad mereu conectata. AJUTATI-MA VA ROOOOOG FRUMOS, NU VREAU SA O PIERD ESTE UNUL DINTRE CELE MAI DEPRETuri LUCRURI DIN VIATA MEA, e ca din familia mea. E SORA MEA

1 răspuns:
| Roseonlight a răspuns:

Din pacate genul asta de lucruri se intampla foarte des, nu poti decat sa incerci sa te bagi tu in seama, dar pentru ca esti in alta tara si nu poti iesi cu ea lucrurile cred ca o sa devina din ce in ce mai rele.Dar nu te panica, intotdeauna poti sa te apropii de alta persoana.Imi pare rau ca nu am o solutie clara. Vorbeste cu ea si spune-i asta, ce simti, dar probabil o sa zica"nu e nimic, doar nu am mai avut timp sa vorbim"sadscuze, stiu cum e.