Buna,
Nu conteaza ca sunt fata. Eu zic ca sentimentele sunt mai puternice decat aspectul fizic. Caracterul si sentimentele sunt pe primul plan. Baietii care se uita doar la aspectul fizic sunt niste falsi si niste ipocriti. Iubirea este pe baza de sentimente, nu aspectul fizic. Sa tii minte acest aspect.
Nu, fetele ce nu poarta ochelari nu au mai mult noroc pe plan sentimental. Sunteti in egala masura. Ca sentimentele sa fie puternice trebuie multa iubire.
Repet, nu conteaza aspectul fizic.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Numai bin!
O seara placuta!
Nu, evident ca nu. Eu as zice ca au un pic de ''noroc''. Sa iti explic.
Cand o fata este draguta, baietii care se combina cu tipe doar ca sa fie cool le ochiesc imediat. Ea, evident, este flatata si naiva. Nu este un defect. Doar ca asa este (de cele mai multe ori). Cand cuceritorul s-a plictisit de ea o lasa, aceasta suferind degeaba pentru el.
Sa luam aceeasi fata, dar care poarta acum ochelari. Un alt baiat o ochieste, dar cand vede ca are ochelari isi schimba planurile deoarece crede ca ochelarii nu sunt ''cool''. Ceea ce este o prostie, un lucru in care numai prefacutii cred. Si deci fata cu ochelari a scapat de situatia in care va plange dupa tip. Desigur, un baiat cinstit si bun va ignora complet partea cu ochelarii, vazand caltitati pe care acea fata le ascunde.
Deci, ca sa formulez o concluzie, nu spun ca cele cu ochelari sunt mai presus, si cele fara mai inferioare, si nici vice-versa.
Doar ca ochelarii pot proteja (in unele cazuri) fetele de prefacutii ''cool'' care frang inimi.
Nu cred ca ochelarii sunt un crioteriu important. Sunt unele fete care arata mai bine cu ochelari decat fara, iar cele care nu arata bine isi schimba rama, fiindca exista o multime de modele. Si in plus, daca cineva chiar iubeste o fata, nu cred ca ii pasa cum arata. Ii pasa cum arata in interior. Ca e aiurea sa iei una frumoasa dar poate e rea, sau te insala. Mai bine iei una obisnuita si sa fii sigur ca te iubeste si o iubesti. Parerea mea ca fata.
De ce ar avea probleme, daca te referi la aspect, un baiat care te iubeste "vede ce e dupa ochelari" deci nu ar trebui sa fie o problema, oricum cati ani ai, sigur mai ai timp, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, baietii de-acum nu cauta ceva serios, stiu ca am deviat de la subiect, deci dupa parerea mea poti sa arati bine si cu ochelari, nu ar trebui sa-ti pese ce spun altii, important este sa-ti placa tie mai intai de toate :-).
Eu am ochelari si nu am prieten poate o fii din cauza asta?nu m-am gandit da nici nu cred
Depide cum vede fiecare persoana o fata cu ochelari si fara. Unii baieti nu pot trece cu vederea peste ochelari si sa vada celelalte lucruri interesante si frumoase.Si cateodata de aceea baieti nu prea le baga in seama pe fetele cu ochelari. Dar sunt si unii care pot trece peste perechea aceea de ochelari, si vor sa aiba o relatie.Raspunsul la intrebarea ta nu poate fi exacta, intelegi. Poati sa iei ca raspuns 50% da si nu, au noroc pe plan sentimental si tot 50% da si nu, pentru fetele cu ochelari, au noroc pe plan sentimental. Sper ca te-am ajutat.
Sall sa stii ca sunt la fel toate fetele care portha ochelarii pe plan sentimental